[]

jetlag atlatma

5 gün oldu hala atlatamadım
öğleden sonra uyumamak için zor duruyorum, uyumazsam akşam 7 gibi uyuyakalıyorum
sabah 5te de uyanıyorum..

bu süreci en kısa sürede nasıl atlatabilirim

 
Çok saçma olabilir ama bi uyku hapı yuvarlasan baya bi uyusun sabah kalkıp hayatına devam etsen ?

Düşünmüş olabilirsin ama benim olay bu.
  • indescribable  (29.12.14 21:58:04) 
5 gün olduysa atlatmak üzeresin. yapacak fazla bir şey yok. melatonin vs. alın diyenler var ama ben genelde 5 günde atlatıyorum.


  • theos ek mekhanes  (29.12.14 22:03:40) 
Aksam sokaga cik ve gittigin yerin uyku saatinde yat uyu.yedide evde oldugun icin uyuyorsun.bunyende ana ulkendeki saate kurulu.seninkisi jetlagdan cikmis erken yatar erken kalkara donmus.


  • cizgilipijama  (29.12.14 22:06:40) 
Öğlen uyu, 1-2 saat sonrasına alarm kur. Bir yakının da olsun, uyanmaya çalışıp uyanamayınca kafana bir bardak su döksün. Sonra kahve/çay/kola iç, akşama kadar dayanırsın.


  • metalik  (29.12.14 22:42:10) 
Jet lag en kolay uykum gelince uyuyarak atlatilir tecrübeyle sabittir


  • steward  (29.12.14 22:53:22) 
Bak aklıma geldi ameliyattan sonra hastanede yapacak bişey yok é ağrı da oluyor ortamdan uzaklasmak için uykum olmasa dahi zorla uyuyordum en Son 500 é kadar saydığımı hatırlıyorum.


  • indescribable  (29.12.14 23:28:06) 
malum iş dünyasından dolayı uykum geldi dediğimizde uyuyamıyoruz, öğle uykuları dahil


  • facebook  (29.12.14 23:28:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.