[]

Kibrisa pokere, kumara..

Kumarbazlar, uckagitcilar, kollu makinelere bayilanlar, pokersiz kalamam diyenler bi diyiverin hele...
Kibrisa haftasonlari kumar oynamaya gidiyor musunuz? Nasil yapiyorsunuz var mi ozel kampanya tur vs bildiginiz.. Pasaport sart degil kimlikle git gel yapiliyor bildigim kadariyla kumar masrafi haric kaca patliyor bu git geller?..



 
1) nüfus cüzdanı yeterlidir doğru
2) merit crystal cove ( girne de ) salamis hotel ( Magosa da ) bu otellerin zaman zaman turnvaları oluyor.. verilen fiyata konaklama vs dahil edebiliyorlar
3) turnuva yoksa kendiniz bilet alıp oteli ayarlayıp gidebilirsiniz.
4) bence kumardan uzak durun
5) illa gidicem derseniz mesj atınç.. 4 senelik Kıbrıs yaşantıma istinaden detayları paylaşırım
  • monreve  (29.12.14 18:59:11) 
Eski patronlardan birinin arkadasi (hanim) belese ayarliordu her bisiyi ama tabii zenginler icin o adam binlerce lira birakio her bisi beles ona.


  • selam  (29.12.14 19:01:10) 
bu sabah geldim kıbrıstan. istersen lüks otelde kalıp kumarhanesinde oynayabilirsin, istersen sadece kumarhanelere de gidebilirsin.

gidiş dönüş uçak bileti 120 liraya geldi. en lüks otelde de 100 euro gibi bi fiyata 2 kişi kalabilirsin.
sıralama olarak meyhane kerhane kumarhane
  • try again fail again fail better  (29.12.14 19:09:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.