[]

Jilet ile tıraş

Jilet ile tıraş olan var mı? Jilet derken şu sistemden söz ediyorum. hani buna takarak.

görselleri sundum ki benim gibi google'da aratıp çıkan iğrenç görüntülere (kendilerini jiletleyenler ve yaraları) maruz kalmayın.

kullananlar memnun musunuz? tıraş bıçaklarından farkları ne? yani daha derin, temiz (temiz derken sinek kaydıya yakın) tıraş sunuyor mu? kullanım ustura gibi tecrübe gerektiriyor mu?

artılar - eksiler nelerdir?

teşekkürler.

 
Kullanımı ustura gibi tecrübe gerektirmiyor. Bunun dışında sağladığı avantajlar bir ustura ile aynı (ben ustura kullanıyorum). Mach 3'e göre daha az masraflı. Mach-3'ün kullanım ömrünün bitmesine yakın köreldiğini düşünecek olursanız, jiletten her gün aynı keskinlikte performans alıyorsunuz.


  • hiko seijuro  (29.12.14 18:48:50) 
yani ustura gibi pürüzsüz cilt sunuyor mu tıraş sonrası?


  • nawar  (29.12.14 18:57:38) 
Evet.


  • hiko seijuro  (29.12.14 19:04:52) 
ben o gorselde koydugun urunun aynısını kullanıyorum boynumu tahriş ediyor. o yüzden mach3 sensetive e gectım. onda tahris olmuyor.


  • all girls dream  (29.12.14 19:19:14) 
fark olarak tabi bu cok daha ucuz jilet paketler 1 lira falan en pahalısı 5li olup 3.5 lira falan. dier kartus 2lisi 20 tl


  • all girls dream  (29.12.14 19:20:27) 
teşekkürler.

@all girls dream boğazdaki tahriş sebebi senin kullanım ve kılların yönü ile mi alakalı yoksa o bölgede dikkat mı istiyor?
  • nawar  (29.12.14 19:23:48) 
bu aleetler daha yakın tıras edıyor. boyun haricinde yuzum genel olarak ztn daha da hassas ve gerilmiş oluyor.


  • all girls dream  (29.12.14 21:05:29) 
ben de gillete blue 3 kullanıyorum. gayet memnunum da istediğim kadar yakın tıraş etmiyor.

"jilet ile tıraş olmak" yazdığım anda. haramdır tamamlaması alıyorum google'dan. :D
buraya yazayım kullanan ve mutlu olan var mı diye sorayım dedim.
  • nawar  (30.12.14 01:24:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.