[]

lodos ve doğalgaz sıkıntısı

Selam,

igdaş'dan şimdi mesaj gelince aklıma geldi.

diyelim ki kombiden ya da bacadan gaz sızıntısı oldu evin içine. ancak benim menfezim açık ve takıntılı bir insan olduğum için mutfak penceresinin vasistası da açık.

bunların açık olması gazın dışarı çıkmasına yeterli olur mu?
ısrarla menfeziniz açık olsun deniyor da o sebepten merak ettim.

Teşekkürler lütfen.

 
Gazın oksijeni bitirmemesine yeterli olur.


  • whoosie  (29.12.14 16:52:22) 
çok kafaya takıyorsan gece kapat kombiyi yatmadan, evin sıcaklığı sabaha kadar idare eder seni.


  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (29.12.14 16:52:44) 
normalde kapatıyorum zaten ama misal bugünlerde çok soğuk oluyor.

ben en iyisi gaz dedektörü alayım.

allahım kurtar beni bu takıklıktan.
  • teritori  (29.12.14 16:54:18) 
Gaz havadan agirdir bu nedenle dibe coker o zimbiriklar ise yukarda yani gaz disari cikmaz bununla birlikde eger kacak olursa kokusunu duyarsin (uyku kismini bilemem tabii)


  • selam  (29.12.14 17:05:19) 
dogal gaz havadan hafiftir. dedektorler yukari takilir. co2 agir olandir.


  • oharro  (29.12.14 17:17:13) 
@Oharro hakli normal tup gazi agir dogal gaz hafifmis


  • selam  (29.12.14 18:31:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.