[]

italya tatili / kalınacak yer

üç kız temmuzda 7 gün italya'ya bir ziyarette bulunacağız. gidilmek istenen yerler;

3-4 gün roma
1 gün napoli - pompei
1-2 gün floransa
1 gün opsiyonlu

üç kişi toplam konaklama maliyeti max 2000 tl civarında olacak şekilde bu işi halletmek istemekteyiz, bu mümkün mü? etrafı iyi bilen biri varsa, hangi otellerde kalmalı, şehirler arası yolculuğu nasıl gerçekleştirmeli? daha önce tükiye sınırları dışına ayak basmamış biri olarak her türlü öneriye açığım. şimdiden teşekkürler.

 
böyle planları bozmamak gerekir ama napoli, pompei yerine venediğe gidin derim. opsiyonlu gününüz ise siena veya milan.

tüm şehirler arası tren var. trenlerin hızlısı var yavaşı var. en iyi alternatif trenler.

Roma'da via del corso yakınındaki uygun fiyatlı tüm oteller olur. floransa da her yer yürüme mesafesinde.
  • s man chen  (29.12.14 14:34:26) 
yolculuk hep trenle gerçekleştirilmeli. 1 ay önceden biletleri alırsanız ucuza getirmiş olursunuz.

www.trenitalia.com

sadece konaklama içinse bu 2000 tl yeter bence. 700 euro yapar. konfor benim için önemli değil kendimi 4 duvar arasında emniyette hissedeyim yeter diyene fazla bile.

floransa + o 1 gün opsiyonunuzda ben pisa + siena'yı da aradan çıkartırdım. pisa max 1-2 saatlik işi var. siena kesin ziyaret edilmeli.
  • efreet sultan  (29.12.14 14:35:42) 
Sehirlerarasi icin tren disinda macera aramayin hic.


  • delifaruk  (29.12.14 14:38:13) 
@s man chen bir arkadaşımız pompei görmeyi çok istiyor, venedik'i ise özellikle isteyen yok ama gözden geçirelim mutlaka.

@efreet sultan link şahane, ortalama konfor arıyoruz, pisa + siena'ya bakacağım.

@delifaruk öyle görünüyor :)
  • freya  (29.12.14 14:46:07) 
Roma için bütçenizin kısıtlı olduğunu düşünerek www.domuselisa.com veya www.bbsleepingbeauty.it önersinde bulunabilirim.


  • porn star  (29.12.14 14:51:41 ~ 14:53:36) 
şimdiden ayırtırsanız otelleri uygun fiyata bulursunuz. booking.com'dan şehir merkezine göre sıralayıp, yorumları ve puanlara göre rezervasyon yaptırabilirsiniz.


  • contavolta  (29.12.14 15:17:54) 
trenitalia'dan trenlere bakarken "tutti i treni" kısmından bakın. default olarak gelen le frecce kısmından bakarsanız regionale ucuz trenleri göstermez.
en son hatırladıgım hatta ingilizce sayfasında hiç çıkarmıyordu regionale trenleri.
bir de aynı şekilde italo var tren fiyatı kıyaslayabileceğiniz arada kampanyaları oluyor.

milano'yu es geçin değmez 1 haftanın içinde, tabi eğer gece hayatına akalım club gezelim alısveriş yapalım demiyorsanız.

siena bence de eklenebilir. kalacak yerleri ise venere.com ve booking.com sitelerinden kıyaslayarak ayarlayabilirsiniz. şimdiye kadar yüzümü hiç kara çıkartmadılar.
  • nwnd  (29.12.14 15:26:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.