[]

Akciğerime yemek kaçmış olablir mi?

Dün yemek yerken birden bir mısır tanesi hırf dedi bi yere kaçtı gitti. Yemek borusu mu soluk borusu mu bilemedim. Ama o an herhangi bir nefes alamama durumu vs olmadı. Sadece sonraki bir saat öksürük tuttu. sert sert öksürdüm. Dünden beri de göğsümde hafif bir batma gibi bir his var, öksürmekten mi anlayamadım. Cidden bir şey kaçmış ciğere yerleşmiş olabilir mi, mümkün mü?




 
evet mümkün. doktora gidip akciğer filmi çektirmelisiniz.


  • dahili meddah  (29.12.14 09:32:20) 
yediğim pilavdan bir pirinç tanesi burnumdan çıkmıştı. mümkün olabilir.


  • inheritance  (29.12.14 09:44:50) 
büyük ihtimalle çok öksürmekten tahriş etmişsindir. Ama yine de bi doktora görünmende fayda var eğer kaçtıysa çok tehlikeli bir durum çünkü.


  • nuevo  (29.12.14 09:46:23) 
burun olayı bambaşka, o genizle ilgili.


  • sos fistik olsun mu  (29.12.14 09:51:24) 
doktora sordum: kaçsa, kaçtığını çok açık olarak belli edecek bir acı hissedermişim. normal hayatıma devam edemezmişim. batma hissi muhtemelen çok öksürmekten olmuşmuş. ama illa arzu edersem film çektirebilirmişim. (sonuç: film falan çektirmedim 2 güne geçti gitti.)


  • saim  (04.02.15 19:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.