[]

Bir işletme işleten var mı aramızda ?

Diyelim ki işinde gücünde ayda 3 k ile 5 k arası kazanan bir beyaz yakalısınız.Artık böyle çalışmaktan sıkıldınız krediyle birikiminizle 150 k ile 200 k arasında para buldunuz.Ne iş yaparsınız?
Hiç anlamadığınz türden işlere girer misin? (Kafe işletme,avm de bir dükkan,güzellik salonu vb)
200 k yatırarak ayda 15 k ve ya 20 k kazanılır mı?


 
işletmenin temel kuralı elindeki paranın en fazla yarısı ile iş açmaktır.

e hal böyleyken de çoğu insan her şeyini koyarak büyük oynayıp kendince büyük kumar oynuyor. bilmediğin işe girilmez. her ne kadar mükemmel analizler yapsan da, işi bilsen de vs. tutacak diye bir şey yok. ben olsam böyle maceralara girişmezdim.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (28.12.14 23:57:05 ~ 23:59:58) 
franchise alırdım şimdi olsa tekstilden önce bi franchise a girerdim. net olurdu her şey.


  • Solem2  (29.12.14 00:01:11) 
elindeki sermaye ilk yatırım (initial cost) ve 6 aylık temel giderlerini karşılayacak kadar olmadan iş yapma. sektörden sektöre değişse de iyi bir kuraldır bu.


  • niyeti bozuk http nesnesi  (29.12.14 00:24:38) 
Birkaç kez kazık yenilecek. En az 1 kez herşey kaybedilecek. Sıfırlanacak tüm para. Sonra yenilen kazıklar ve edinilen deneyimle bir kez daha denenecek. Bu sefer batma süresi muhtemel daha uzun olacak. Ama 3 denemede olur bence. Bi de bilmediğin işe hiç girme.


  • kakao  (29.12.14 00:47:15) 
200 k sermaye ile ne kadar kazanabileceğiniz, sizin ticari yeteneğinize ve iş tecrübenize bağlı. avm de dükkan güzellik salonu tarzı işlerde hedeflenen gelire için sermaye yetersiz kalabilir. imalat ile ilgili sektörler 200 k yatırımla ayda 15 k kazandırabilir. imalat içinde tecrübe gerekecektir.


  • istege bagli sigortasiz  (29.12.14 01:10:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.