[]

Sakal tıraşı sonrası

Kendinizi bir garip hissediyor musunuz? 2 aydır falan tıraş olmuyordu, şimdi bi değişik geliyor.

Ayrıca o bebek götünün ben.


 
ilk saatler kendimden nefret ediyorum.
"allah'ım her yerde aynalar olmadığı için şükürler olsun; kendimi görmek zorunda kalmıyorum!" diyerek şükrediyorum.

  • m e b  (28.12.14 22:00:44) 
Ben 4 ay sakal uzattıktan sonra 2 hafta önce bir iş görüşmesi için tıraş olmak zorunda kaldım.

Aynen şöyle oldu: i3.kym-cdn.com

Ardından hemen tekrar uzatmaya başladım.
  • hiko seijuro  (28.12.14 22:05:00 ~ 22:05:36) 
ben de kendimi tanıyamıyorum sakal traşı sonrası. bildiğin sapık gibi görünüyorum, bi acayip oluyo.


  • MtKrt  (28.12.14 22:06:49) 
yanma, gerilme, kaşıntı :)) şaka bir yana alışırsın ben iki günde bir traş oluyorum. sakallı halimi unutcam yakında.

prima bağla çabuk :)
  • cok iyi yol  (28.12.14 22:07:52) 
haftada iki kez gidip sakal tıraşı oluyorum. zorunluluktan değil. böyle daha yakışıklıyım. sakal yakışıklıları düşünsün.

*traş değil bu arada tıraş. galat-ı meşhurları yok etmek gibi bir hedefim var da o yüzden düzelttim. diğer türlü -de, -ki, düzeltmeleri huyum değildir.
  • tebelles  (28.12.14 22:08:29) 
1 ay sonra askerlik sebebiyle asıl şoku ben yaşayacam. 3 senedir çenemi görmüşlüğüm yok. Arada sakalları çene altına yatırıp sakalsız canlandırmaya çalışıyorum yüzümü. Bildiğin çenem yok sanki.


  • IncredibleMau  (28.12.14 22:09:58) 
Birde genellikle makine ile tıraş olurdum, evde derbi denen bi jilet buldum onla tıraş oldum. 2-3 yerden kestim yüzümü? uzun sakala giriştiğim için mi, jiletten dolayı mı, benden kaynaklı mı bu olay ::D ?


  • yatagants  (28.12.14 22:12:10) 
Üçünden dolayı da olabilir.


  • cok iyi yol  (28.12.14 22:13:19) 
ben 3-4 gun tıras olmasam kendımı garip hissediyorum:)


  • all girls dream  (28.12.14 22:22:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.