[]

word - sayfa numaralandırma

bir kısmı numarasız, bir kısmı roma rakamı bir kısmı rakam olarak numaralanacak (tez gibi). youtube'den video bile izledim ama yapamadım :/ eskiden yapabiliyordum halbuki. çıldıracağımmm. bi anlatıversenize ama mala anlatır gibi yani.




 
Ekle -> Kesme (Bölüm sonu) komutlarıyla ayırdığın bölümler birbirinden bağımsız hale gelir. Atıyorum i, ii, iii, iv olarak ilk dört sayfayı numaralandırırsın. iv numaralı sayfanın son karakterinin önüne geçip söylediğim komutu çalıştırırsan bir sonraki bölüme direkt 1, 2, 3... diye numara verebilirsin. Sonra gerekirse bu bölümü de kesme ile sonlandırıp başka bir numaralandırma tarzına geçebilirsin. Yalnız dikkat et, üstbilgi ve altbilgideki bütün bilgiler yeni bölümde sıfırlanacağı için mesela sağ üst köşeye ad-soyad falan yazıyorsan her bölümde bunları da tekrar yazman gerekir.


  • karaage  (28.12.14 21:03:21) 
ya yapıyorum ama. iç kapak ve dış kapağı da sayıyor. onlarda numara görünmüyor ama kabul onay bölümü 3'ten başlıyor. normali mi böyle?


  • sheridans  (28.12.14 21:03:53) 
yeminlen mal gibi hissediyorum kendimi. bu zamana kadar iyi okumuşum ben :/ şimdi hocam onun söylediğini yapınca sayfa numarası kapaklarda görünmüyor, doğru. ama kapakları yine ı ve ıı olarak sayıyor ve kabul sayfasını ııı'den başlatıyor. okulu bırakmanın eşiğindeyim şuan :/

edit: dış kapağı saymamış. iç kapağı saymış ve kabul sayfasını ıı'den başlatmış.
  • sheridans  (28.12.14 21:10:31 ~ 21:12:39) 
senin ilacın burada:

www.youtube.com

ben de bununla yapmıştım.
  • devilred  (28.12.14 21:19:56) 
yehuuuuu! yaptım. vallahi yaptım. ben bu gazla doktoraya başlarım :)))) @prhn dediğin gibi kapaklardan sonra ayırınca oldu. çok teşekkür ederim hepinize :)


  • sheridans  (28.12.14 21:55:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.