[]

lomographyden anlayanlar toplanin

shop.lomography.com

daha once fotografcilikla pek isim olmadi. hobi edinesim var bu aralar, bunu almali miyim starter olarak?


 
plastik bir makinaya 200 lira vermek bana cok akil kari gelmiyor. onun yerine lomo smena ya da bulabilirsen lomo lca daha mantikli.

ama lomography meraklilarina sorarsan bir saat lomography'i overler.
  • ne desem bilemedim  (28.12.14 19:35:24) 
yahu git eskiciden 5 liraya çöp bir makine al daha güzelini çeker.


  • divit  (28.12.14 19:45:09) 
@ne desem bilemedim

onerdigin makine 800 lira ya, yeni baslayacagim bi seye o kadar para yatiramam.

@divit nereden?
  • xfestos  (28.12.14 19:51:01) 
senin baktigin lomography markasinin eski lomolari toplayip yeniden piyasaya surdugu makinelerdendir. istanbulda yasiyorsan hayyam pasajinda 200-250 lira araliginda cok rahat lca bulabilirsin.


smena ya gelirsek onlarda hayyamda 70 80 lira civariydi en son.
  • ne desem bilemedim  (28.12.14 19:59:31) 
lomonun asıl mevzusu makinada degil banyoda. banyosunu otomatik makinada yaptiracaksan hic farketmez.


  • jaygatsby  (28.12.14 20:29:45) 
Sahibinden de bak iste premier var bende gaste vermisti. 6 ay filmi bayatlatinca 10 numara cekiyor


  • divit  (28.12.14 21:45:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.