[]

Kendimi acayip mahcup hissediyorum

Gectigimiz carsamba gunu BM'de calisan bi adamla tanismistim. Ciddi bir pozisyonu olan bi adam bu. Kendisiyle ozel olarak da gorusup kartvizitimi, otelimizin kartvizitini falan vermistim. Bugun beni aradi, 2 arkadasinin İstanbul'a gelecegini soyledi. Ben de oteli arayip uygunluk durumunu bildirecegimi soyledim. Sonra gorsellerdeki diyalog gerceklesti. Ardindan durumu kurtarmaya calistiysam da defalarca cevrimici olmasina ragmen beni cevapsiz birakti.

Bana kalsa hic ucret almazdim da babam neyse ucreti odesinler diyince yapacak biseyim kalmadi. Yani otelimizdeki bir amatorluk, rezil bi sistem yani konusulacak cok sey var da sonuc olarak bu olayin sorumlusu benim. Dakikalardir kendimden utaniyorum. Suana kadar tanidigim en itibarli adamdi bu.


 
bence ahmet siktirsin istediği yerde kalsın.


  • namus ninjası  (28.12.14 18:46:20) 
aahhh for sure..


  • namus ninjası  (28.12.14 18:47:56) 
bu kadar itibarlıysa 100 dolar muhabbeti yapmazdı. parayı ödeyip kaldırırdı o çifti orada, bir daha da seninle muhattap olmazdı. booking com falan girmezdi.


  • fallthepieces  (28.12.14 18:48:24) 
Sen bilerek bi hata yapmamissin ki. Mahcup olacak bi durum yok. Ayrıca adam babanın oğlu değil ki ekstra indirim vs yapasın. Sana söylenen fiyatı iletmissin. Cevap da vermedi diyosun. Yapicak bi'şey yok bence. Sıkma canini.


  • elorelia  (28.12.14 18:50:15) 
otelin işletmesi sana geçtiğinde istediğin gibi fiyat verirsin güzel kardeşim. itibarlılar gelir onlara iskontolu yaparsın. biz geliriz bize booking com + bir miktap parayı sokarsın gönlünce.. lan ben iyice tilt olmaya başladım bu itibarlı kişiler taifesine. neyse ki çadırım var. matım var. mis gibi uyku tulumum var.


  • namus ninjası  (28.12.14 18:53:23) 
cidden adam son zamanlarda gördüğüm en sağlam iğnelemeyi(kibarca söyleyeceğim zaten üzgünsünüz) yapmış.

booking zaten en ucuz ücreti verir siz de bu ücreti kabul edersiniz, yani sizin için en düşük fiyat odur. bari o fiyatı verseymişsiniz :/ burada adam kendini kandırılmış hissetmiştir sanırım. çok uzak değilse bari transferden ücret istemeseydiniz :/

bu saaten sonra daha çok üstelemeyin bence.
  • c1b2k3  (28.12.14 18:55:21) 
booking.com'dan alıp da mı gelecek acaba, ben onu merak ettim asıl. yalnız efsane olmuş sahiden, yapacak bir şey yok.


  • devilred  (28.12.14 19:02:33) 
mahcup olunacak bir durum var ortada.
bazı arkadaşlar özel biri değil ki indirim yapasın demiş de mesele indirim meselesi değil ki. adam booking.com dan sizin otel için daha ucuza fiyat görmüş 100 dolardan. budur mahcup olunacak sebep. dolayısıyla transfer dahil ücretsiz misafir edin bence..

  • sen olmayan cocuk benim  (28.12.14 19:14:17) 
ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum, yani otelcilikle alakam yok ama her kartvizit verdiğin kişiye indirim, ücretsiz transfer yaparsan o otel nasıl dönecek?

adamın itibarlı biri olmasının önemi ancak şu olur, otel kendisi veya misafirleri için sık sık lazım oluyorsa bunu belirterek fiyatta anlaşma yoluna gidebilir. böylece düzenli müşteriniz olur, siz de her kolaylığı sağlarsınız. iki taraf da kazanır. öbür türlüsü adamın uyanıklığı oluyor sadece.

for sure da bambaşkaymış bu arada.
  • lily briscoe  (28.12.14 19:35:15 ~ 19:35:54) 
fiyatlarda indirim falan yapma durumun yoksa otelimiz var diye insanlara reklam yapma bence. pazarlama kısmında söz sahibi değilsen mahcup olma ihtimali var böyle maalesef. yapacak bir şey yok artık önündeki maçlara bakmak lazım.


  • merena  (28.12.14 19:37:45 ~ 19:38:20) 
Ah be kaçan fırsata bak.


  • Cursed Chico  (28.12.14 19:52:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.