[]

Iphone a dizi atalim mi?

Iphona sevdigim dizileri indirmek sonra da izlemek istiyorum
En ideal nasil yaparim ne onerirsiniz?
Bilgisayara indir ordan iphona at demeyin ugrasamam okadar..


 
öyle yaparsanda çalışmaz zaten :)

video indirme programları var. onlardan popüler olan bir tanesini indirip, o programla ibternet üzerinde ki videoları kaydedebilirsin telefonuna.

/appstore'da 'video downloader' diye aratman yeterli.
  • air  (28.12.14 18:42:11) 
çok tatsız olur. hiç girişme.


  • sanal hayvan  (28.12.14 19:25:18) 
sevdiğin dizileri o minicik ekranda düşük görüntü ve ses kalitesiyle izlemek istiyorsan aslında sevmiyorsun demektir. bir insan neden telefon ekranından dizi-film izlemek ister ki? tableti bile anlamıyorum, o bile çok küçük bu iş için... ama iphone ne ya?


  • ucan spagetticanavari  (28.12.14 19:32:48) 
soruna cevap olmayacak ama başka bir cevabım var.

@ucan spagetticanavari, neden izlemeyelim ki? sıkı bir dizi izleyicisi olarak bütün dizilerimi zenfone 5'imden izliyorum. aldığımdan beri laptop açmıyorum. hatta daha keyifli telefondan izlemek. altyazıyı da takip edebiliyorum rahat bir şekilde. 5 inç ekranı fazlasıyla görüyor işimi. düşük görüntü falan da değil. çoğu mkv formatında. kulaklıkla izlediğim için ses kalitesi de iyi. evet.
  • lionel andres  (28.12.14 19:53:15) 
laptop mu? 5 inç mi? :( nasıl sıkı dizi izleyiciliği bu sizinki...
23" monitör ve 5+1 ses sistemim var şuan ve yetersiz geliyor bana... 27" alacağım ama şuan öğrenci olduğum ve otel odasında kaldığımdan yer sıkıntım var. mezun olduktan sonra alacağım ilk şeylerden biri 27" ips monitör.

evde 1100watt çift kolon vardı 30cm çift subwoofer ile mesela, 5+1'den çıkan ses sinek vızıltısı gibi onun yanında...

bitirdiğim ve aktif devam etmekte olan takip ettiğim diziler toplam 65 tane.

telefonum da 6" full hd ips ekranlı, asla dizi izleyemem... otobüs yolculuğunda denedim ama yok yani, anca öyle şartlarda sıkılmamak için... sürekli olarak o şekilde dizi izlemek o diziye en ufak bir önem vermemenin göstergesidir sadece.
  • ucan spagetticanavari  (28.12.14 20:11:38 ~ 20:13:11) 
dizi yapimcilarini kizdirmisim anlasilan. Ama yazilanlar soruma cevap niteligi tasimiyor maalesef (ilki disinda).
Neyse ki hallettim derdimi @air in yontemiyle..

  • erty_ksk  (29.12.14 05:53:32) 
erty cevap zaten verilmişti :) yani nasıl yapılacağı değildi artık sorun, yapılacak olmasıydı :D yazık olacak dizilere :(


  • ucan spagetticanavari  (29.12.14 06:13:30) 
Hassasiyetin için teşekkürler. ama ben gayet memnunum.


  • erty_ksk  (29.12.14 06:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.