[]

Kız ya da erkek arkadaşınız gecenin bir vakti..

Size whatsapp'dan yarı çıplak erkek ya da kız fotoğrafı gönderir ve 'ne tatlı di mi' derse tepkiniz ne olurdu? Tabii kız>erkek fotosu, erkek>kız fotosu gönderecek!




 
Ense kokune vurur bayiltirdim. Saka bi yana yol verirdim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (28.12.14 13:05:28) 
kendi fotosunu mu yolluyor başkasınınkini mi?


  • mahone  (28.12.14 13:10:02) 
"Sen neden böyle değilsin, ben böyle birine aşık olmak isterdim ama sana aşığım, o yüzden sana kızgınım" tepkisi. Bunu yüzüne vururdum.


  • e_rsin  (28.12.14 13:11:54) 
tepkilere çok şaşırdım işin açığı, gavat gibi görüneceğim ama ben sürekli yaptığı bir şey değilse iplemezdim açıkçası. nette takılırken bir yerde görmüştür yani göstermek istemiştir. gün içinde bir sürü taş gibi adam/kadın görüyoruz veya ara sıra porno izliyoruz. böyle bir şey yüzünden kızmazdım diye tahmin ediyorum.

ama bunu sürekli yapıyorsa ya da "sen neden böyle değilsin" demeye getiriyorsa lafı, e siktir git bu adamı bul o zaman derim. bunun dışında tepki göstermem. "he, iyiymiş" deyip geçerim. benim 1-2 kez yapmışlığım var böyle kız gösterip "götü ne güzel diy mi" diyerek. onlar da tepki göstermemişti yani, "hıı" deyip geçmişti. bi şey olmaz nolcak, yani yarı çıplak adam gördü diye sizi bırakacak bir kızla birlikteyseniz siz ölün zaten.
  • der meister  (28.12.14 13:16:11) 
Benim tepkim: 'bilmiyorum. Bir kız arkadaşına sor' oldu. Sert mi çıkmışım? :)


  • asabi  (28.12.14 13:23:01) 
kız arkadaş değil de zamanında böyle bi fakbadim vardı salak karı göbekli felan tipsizin önde gideniydi ama sürekli başka kaslı erkeklerin felan fotorafını gösterir alttan alttan bana laf çakardı da tabi o zamanlar salaktım he he diyip geçiyordum fakbadi bulmuşum kaçırmayayım şeyine, şimdi olsa sen bi tipine bak diye sağlam bir ezikler daha da birşey yazmazdım aaah ah aklıma geldi işte.

Sana önerim de hadi bir iki kere oldu etti hıı iyiymiş diye geçiştir, bir dahakine hiç cevap verme. Aç resme bak whatsapp görüldü desin işte cevap verme kapat. Salakça birşey yaptığını farkeder elbet. Niye cevap vermedin derse de; ilgimi çekmedi banane başka erkeklerden sürekli gösteriyorsun dersin.
  • justinial  (28.12.14 13:25:50) 
Bence çok geniş cevaplar verilmiş lan :D Ben de ona aynı şekilde başka bi adamın fotoğrafını gönderir, yavaştan da o sevgiliyi kafamdan silerdim. Ayrıca yanlışlıkla bana göndermiş olma ihtimali de midemi bulandırırdı. O ne lan öyle. Çok tatlıysa git onla takıl.


  • pandispanya  (28.12.14 13:31:13) 
Cocugun cani sevismek istemis, cem yilmaz in tabiriyle uyudun mu, ben uyumadim diyo yani


  • balpolen  (28.12.14 13:52:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.