[]

kaburgam catlamis olabilir mi?

Aksam 11 gibi uc basamakli bir merdivenden kayarak dustum. Sirt ustu dusmeyim diye kendimi one dogru atip ellerimden destek aldim ancak o sirada galiba uc basamak sol tarafima denk geldi.


Ilk an hafif bir nefes almada zorluk cektim ama sonra hareketlerime normal devam ettim.


Su ara hareket ederken o kisim acimakta. Batiyor gibi.


Sizce zedenleme midir? Yoksa catlaki? Yarin acile gitsem bakarlar mi?

 
Kaburgada çatlak olabilir. Ama gitsen bile bir kaç sey önerip geri gönderirler sanırım. Alci ya da sarma gibi bi ihtimal yok bildiğim kadarıyla


  • euphrat  (28.12.14 05:33:42) 
kırık bile olabilir hele şiştiyse. bi rontgen çektir


  • yuto  (28.12.14 12:09:08) 
ağrı kesici krem sür panpa


  • siradisi00  (28.12.14 13:36:26) 
Birde ağrı gittikçe artıyor normal midir? Her adım atışımda sızlıyor şuan, gece böyle değildi.


  • yatagants  (28.12.14 15:33:19) 
normaldir. yakı yapıştır.


  • siradisi00  (28.12.14 19:54:03) 
kırık olsa bile bir şey yapmıyorlar, bana agrı kesici kas gevşeici verip dinlenmemi söylemişlerdi. korse falan tavsiyesi de doktor gerekli görürse verir demişti buradan bi hekim arkdaş. ama genel olarak kaburga kırığına bi müdahalede bulunulmuyor. tabi sen yine de gidebiliyorsan git doktora.

yalnız kırık varsa çok ağrıyor, kaburgalarım bile sızladı anlatırken neyse. geçmiş olsun.

bu arada eklemeyi unutmuşum madem yarın gideceksin, acile değil ortopediye git olası kırık durumunda acilden de oraya yönlendiriyorlar.
  • bokmuhendisi  (29.12.14 14:31:26 ~ 14:33:29) 
Gittim. Profesör bir hoca baktı şansıma. Zedenlenmiş, bir ay kalacak ağrı dedi, jel verdi birde.


  • yatagants  (29.12.14 15:10:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.