[]

Dedeme yatak

Merhaba duyuru ahalisi,

Dedem bir sene önce düşüp bacağında bir kemiği kırdı, ameliyat oldu. Şu an zorlanarak da olsa yürüyor. Bugün bana 3 kere yataktan düştüğünü, sonuncuda yüzünün gözünün yaralandığını söyledi. Kendisi hep uykusunda hareket ederdi ama düşmüyordu. Şu an bazada yatıyor. Onun için (bacağını da düşünürek) rahat ve genişçe bir yatak önerisi alabilir miyim? Yanlara korkuluk koymayı istemeyecektir.

Ben bu konulardan hiç anlamıyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...

 
önce geçmiş olsun diyeyim. sonrasında da alttaki linke ve siteye bakın. rahat ve güzel bir yatak. üstelik hasta yatağı gibi değil. her türlü konforu var ve yatağın düşmelere karşı bariyeri var. gayet de şık. dedenizin yaşı ilerliyor. ilerisi için de kullanışlı olur. hatta diğer ürünlere de bakın. ben çok beğendim. hasta ve yaşlı olmadığım halde.

www.google.com.tr
  • oinone pe  (27.12.14 21:33:31 ~ 21:33:42) 
Geçmiş olsun, en kısa zamanda şifa bulur İnşallah diyerek yer yatağı gibisi yok diyorum.


  • odiyus  (27.12.14 21:40:13) 
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

@oinone pe linkteki yatağa baktım gerçekten herbir şeysi var ama dedem hasta yatağı istemeyecektir. Bugün yatağının rahatsız olduğundan yakındı, o yüzden bariyerin de kesin çözüm olduğunu düşünmüyorum. Bence ona alçak ve rahat bir yatak gerekiyor. Böyle bir yatak önerebilecek var mıdır?
  • rivulet  (27.12.14 22:32:22) 
bu yatak hasta yatağı gibi değil. yemek masası şimdilik gerekmiyordur almazsınız. o yandaki bariyeri ister takarsınız ister takmazsınız. o karyola çok hoşuma gitti gerçekten. dedenize daha uzun yıllar sağlıklı olmasını dilerim, yanlış anlamayın. dünyanın bin türlü hali var. bu tarz ekipmanları da kullanabileceğiniz, yaşlıların rahatça kullanabileceği yatakları tercih edin. daha doğrusu karyolaları. o bariyer hem düşmesine engel olur, hem de tutunarak kalkmasına. yataktan düşmüş, yeniden olmayacağı ne malum? tatlı dille ikna edin. o örtüler bile ne şık, bayıldım.


  • oinone pe  (27.12.14 22:49:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.