[]

1.5 aydır her dakika hayalini kurduğunuz şey iptal oldu

Uyumadığınız zamanlarda istisnasız her dakika aklınızda olan, 1.5 aydır uğruna yaşadığınız, 1.5 aydır onu düşünmekten başka ciddi anlamda hiçbir bok yapmadınız. Ve 10 dakika önce iptal olduğunu öğrendiniz. Ne yapardınız? İntihar edicem sanırım...




 
aynısı yazın başıma geldi.3 ay öncesinden planlarını yapıp hazırlandığım bi etkinlik iptal oldu. evlat acısı derler ya, onu yaşadım ya ajsagad. ne güzel de hayaller kurmuştum . yeni etkinlik yeni hayaller çözüyor bu durumu anca.


  • MtKrt  (27.12.14 20:12:00) 
Anlat dinleyelim. Vaktimiz var. Bir daha ne zaman göreceksin o kişiyi?


  • pardonan  (27.12.14 20:12:35) 
aynisi bu yaz oldu. hatta 1,5 ay degil, 1,5 yil hayal etmistim.
her iste bi hayir vardir demek, iptali mantiga burumek lazim. ilerid daha guzelleri, daha iyileri olur diye dusunmek lazim. isin ucunda hastalik olum olmadigi surece herseyin bir telafisi vardir.

  • halanne  (27.12.14 20:20:09) 
ağlardım


  • iron nick  (27.12.14 20:31:47) 
bir 35 lik tekirdağ paklar bu durumu. acılar hayal kırıklıkları çok da kötü değildir. hayatın bir parçasıdır. tamam .ikilmiş sıpa gibi ortada kalmak çok kötü ama biraz halil cibran oku rahatlarsın.


  • ground  (27.12.14 20:41:25) 
Neşeniz maskelenmemiş kederinizdir.

Ve içinden kahkalarınızın yükseldiği kuyunun ta kendisidir çoğu zaman gözyaşlarınızla doldurulmuş olan.

Ve başka nasıl olabilir ki?

Keder,varlığınızı ne kadar derin deşerse kadar çok neşe sarmalarsınız.

Şarabınızı tutan kadeh çömlekçinin fırınında pişirilmiş olan kadehin ta kendisi değil mi?

Pürneşe olduğunuzda kalbinize derinlemesine bakın ve yalnızca şunu bulacaksınız kidaha önce size heder veren şimdi size neşe bahşediyor.

Kederli olduğunuzda kalbinize tekrar bakın ve göreceksiniz ki hakikaten daha önce sizin mutluluğunuz olan şey uğruna şimdi gözyaşı döküyorsunuz.

Bazılarınız ‘Neşe kederden büyüktür’der ve diğerleri ‘yoo,keder daha büyüktür’der.

Fakat ben size derim;onlar ayrılamazlar.

Halil Cibran / Ermiş
  • ground  (27.12.14 20:43:56) 
1.5 ay boyunca sadece tek bir şeyi düşünüp ona odaklanmış olmak büyük bir hatadır. dolayısıyla yoğun bir pişmanlık yaşar, hem iptal olduğuna hem de gerizekalı olduğuma üzülürdüm. bir daha da tek bir şey için böyle deli gibi beklemez ve heveslenmezdim. büyük hatadır bu. manyak gibi beklediğin zaman, gerçekleşse bile asidi kaçmış kola tadı alırsın. saçmasapan bir şey.


  • der meister  (27.12.14 20:44:35) 
1.5 ay bir sey degil.


  • chavezding  (27.12.14 20:49:45) 
der meister +1
Beklentilerini büyütmemen gerektiğini öğrenmişsindir inşallah? Olmayacağı ihtimaline kendini hazırlayarak beklemeli insan bekleyecekse.

  • yarmasimo  (27.12.14 23:48:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.