[]

3D film indirmek

malum ortamlarda 3D film indirip izleyen var mı? nasıl oluyor? 3D tv almayı düşünüyorum da sürekli para mı verip almak lazım?




 
ben indirip izliyorum fena değil ama tabi bir sinema değil.


  • sta  (27.12.14 17:55:37) 
"film adı half sbs" şeklinde aratırsan bulursun. Sbs(side by side) demek*. Tv'nin ayarlarından 3D'yi seçip onları birleştirmen lazım. Yalnız Türkçe altyazı işleri nasıl oluyor emin değilim. Ben bazılarını internetten bulmuştum vardı bir kısmını da ingilizce izledim. Bir şekilde normal srt'ler de oluyor galiba ama çevirmek falan mı gerekiyordu bir şeyleri vardı. Forumlara takılın bence 3d film forumlarından öğrenirsiniz.

Ha bir de, 3d tv almak yetmeyebilir. Filmleri oynatıyorlar da özellikle altyazı konusunda harici medya oynatıcıları daha iyi, boyut renk vs her şeyi seçtiriyor oynattığı formatlar daha fazla vs.

* i.imgur.com
  • rodriguez2  (27.12.14 18:20:36) 
az önce LG'nin 49" bi TV'sine baktım da gösterdiği medyalarda görüntü süperdi. Ama o şekilde film bulabilirmyim diye merak ettim :)


  • accorbite  (27.12.14 20:14:28) 
960x1080 veya 1920x540 oluyor maksimum çözünürlükleri. lg televizyonlar normal srt oynatıyor. 3d'nin tipine göre de seçim yapabiliyosunuz sağlı sollu veya yukarılı aşağılı şeklinde.

pikselleri iç içe gömen bi method var mı bilmiyorum ama encode ederken sıkışrırınca patates gibi olur görüntü muhtemelen.
  • yuto  (28.12.14 12:25:52) 
İnternette 3D film indirip seyredebileceğininiz çok yer var. Ama kendimde ve etrafımda gördüğüm şeyi söyliyeyim size. 3D tv'yi alıp hevesinizi aldıktan sonra bir daha 3D özelliğini kullanmıyorsunuz.


  • foxmulder  (28.12.14 13:04:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.