[]

Ankara bahçeli 7. Cadde park sorunu

İki saat önce arkadaşlarla bir kahve içelim diye bahçeli 7. Caddeye gittim. Saat 22.00 dan sonra park ücretsiz olmasına rağmen andaval bir görevli para istedi. Ona saatin 22 yi geçtiğini para vermeyeceğimi söyledim. Biraz tartıştıktan sonra para vermeden gittim ben. 2 saat sonra arabama bindim biraz gittikten sonra araba lastik ikaz lambası yaktı. Sağ arka lastiğe bir çivi dimdik saplanmış. Tesadüf olma ihtimali de var tabii.

Asıl takıldığım tüm tabelalarda saat 22.00 dan sonra ücretsiz derken bunlar nasıl para isteyebiliyorlar. Bu şerefsizleri nereye şikayet edebilirim?


 
nasıl para istiyorların cevabı sorunun içinde saklı. belediyeye ama ilgileneceklerini hiç sanmıyorum. zabıta da olur.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.12.14 00:12:12 ~ 00:12:18) 
Geçmiş olsun öncelikle.

Demek ki o para isteyen çakalın gözünün içine baka baka "bu arabayı buraya koyuyorum ve park ücreti vermiyorum, bu arabanın başına bir şey gelirse senin ciğerini s.kerim, sen yapmadıysan da senden bilirim" demen gerekiyormuş, öğrenmiş olduk.

değnekçiler genelde mafyavari adamlardır, dikkatli ol yine de. Emaneti takmasınlar.
  • yirmisantim  (27.12.14 00:17:52) 
@yirmisantim çok sağol. Değnekçi olduklarını sanmıyorum. Duyduğuma göre fiş veriyorlarmış. Tabi onda da dalavere olması muhtemel. Benim merak ettiğim bu piç kafasına göre mi ücret alıyor. Yoksa sorun park firmasında mı?


  • bmw de onnumara yag yakan adam  (27.12.14 00:30:35) 
Ya üstünde söz gelimi "hilmi otopark" yazan bir fiş veriyorlar da, otopark dükkanı kendilerinin üstüne mi, kim işletiyor, orada senden hizmet bedeli almak için belediyeden falan izinleri var mı bilmiyoruz. Ben birkaç kez şirket aracını park edip özellikle fiş aldım şirketten tahsil etmek için, adam çıkarıp cebinden verdi fişi. :D

Bence gittiğin mekânın müdürüne de sor. Bar müdürleri akla hayale gelmeyecek kadar hakimdir bu konuya. Bakarsın bunu yapanı bulur getirir, gözünün önünde tartaklar bile. :D ya da "o parayı verecektin kardeşşşş, hakketmişsin" derler, hiç bilemem. :D ama yapılması gerekeni en iyi onlar bilir.
  • yirmisantim  (27.12.14 01:01:55) 
valla iyi cesaret. değnekçiden korktuğum kadar kimseden korkmam. hiç bulaşma bence. aklına yazar plakayı, sonra da eline verir gönderir :/


  • sheridans  (27.12.14 01:10:22) 
hocam emin ol tesadüf değil bu olay.

burası artık kanunsuzlar ülkesi, kimi kime şikayet edeceksin. belediyeye şikayet etsen ki saat 22 imkansız bu, polisi arasan gelip sana fırça atar 5 lira için mi 155'i aradın diye, karşındakini dövsen başka, dayak yesen veya arabaya daha büyük çaplı bir zarar verseler başka bela.

mümkün mertebe otoparkçı farelerden uzak dur, ben bahçeliye gidince 7. caddenin bir üst sokaklarında gayet rahat yer buluyorum. böyle puştlarla karşı karşıya geleceğime 2 dakika fazla yürürüm daha iyi.
  • ada meltemi  (27.12.14 06:56:56 ~ 06:57:48) 
@ada meltemi hocam dediklerin tamamen doğru böyle bir ülke olduk biz ama sesimizi çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Yoksa böyle orospu çocukları iyice cesaretlenecekler.


  • bmw de onnumara yag yakan adam  (27.12.14 10:26:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.