[]

fotoğraf paylaşım sitesinden beklentiniz

geçen gün de gündüz saatlerinde sormuştum biraz daha fazla görüş almak istediğim için tekrar soruyorum. fotoğrafla ilgilenen kişiler... fotoğraflarınızı paylaşabileceğiniz, diğer fotoğrafları izleyebileceğiniz, fotoğrafçılıkla ilgili özgün yazılar okuyabileceğiniz vs. 500px, 1x, eski fotokritik tarzında ve sadece kaliteli fotoğrafların yayınlandığı bir site düşünün. bu siteden beklentiniz ne olurdu? hangi özelliklerin olması sizi memnun ederdi? olsa kullanır mıydınız?




 
Fotoğraf makinesi ve lens aralığına göre alt menüler olmasını isterdim. Benim cihazla neler yapılıyormuş görmek açısından


  • emiter  (26.12.14 22:11:29) 
hatunların hesap makinasıyla çektiği fotoğraflara yalakalık yapan, erkeklerin yayınladığı düzgün fotoğraflara kulp takıp hakaret boyutuna getiren yavşak popülasyonu kontrol altında tutulursa süper olur. evet değişik bir istek.


  • kimlanbu  (26.12.14 22:17:28) 
Emiterin dediği gibi, exif bilgileri olsun. Yorum yapma, kişi etiketleme olayı. Kendi albümlerimizi oluşturma ve son olarak da çarpıcı bir arayüz. Mümkünse facebook gibi tek parça.


  • cetoxim  (26.12.14 22:49:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.