[]

beyin kanamasi

Cevresinde beyin kanamasi geciren var mi?sonuc ne oldu ve surec nasil ilerledi?




 
Cevremde yok ama bir hekim olarak halk arasinda beyin kanamasi olarak bilinen olgunun bircok cesidi vardir ve cok genis bir klinik spektrumda dagilir. Hicbir sey olmayabilir de, 1 dakika icinde oldurebilir de.


  • vendorth  (26.12.14 20:53:44) 
Bir arkadaşımın babası geçirmişti, vefat etti.


  • buff  (26.12.14 21:09:59) 
Buff ne kadar surdu o surec?bize pazar gunune kadar bekleyin ama umutlu olmayin diyorlar.


  • brnbrs  (26.12.14 21:13:46) 
@brnbrs doğrusu net olarak bilmiyorum ama olaydan kısa süre sonra vefat etmişti. Kusura bakma, ben yanlış yönlendirmiş olmayayım şimdi.


  • buff  (26.12.14 21:16:41) 
Kuzenim geçirdi yaklaşık bir yıl yoğunbakımda kaldı şimdi 6 senedir yatalak sadece bir kolu biraz çalışıyor çok zor da olsa kelime kelime konuşuyor.


  • ayhsegul  (26.12.14 21:18:34) 
@Buff, @vendorth tesekkurler


  • brnbrs  (26.12.14 21:19:45) 
Tamamen kanamanin tipine ve yerine bagli sanirim. Bir tanidigimiz gecirdi ustelik yanlis teshis edilip zaman kaybedilmesine ragmen kurtardi, bir digeri ise yine mudahale edilmedigi icin kurtarilamadi.

Cok gecmis olsun, Allah yardimciniz olsun
  • prisoner  (26.12.14 21:20:33) 
farklı zamanlarda annem geçirdi, sapasağlam çok şükür yaşıyor. babam geçirdi, dua etmekten başka yapacak bir şey yok dediler ertesi gün vefat etti. değişkeni olan bir durum kısacası. çok geçmiş olsun.


  • katredin  (26.12.14 21:38:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.