[]

kendimi nasıl savunayım? (capsli)

dün watsons'a gittim. satış danışmanı kadına maybelline ya da l'oreal "mineral pudra" almak istediğimi söyledim. mineral pudra demek %100 mineralden yapılmış pudra demek. kadın da bana o markalarda yok ama deborah'da var mineral pudramız dedi. uygun renk seçimini de yaptıktan sonra deborah'tan aldım eve geldim.

pudrayı açtım denedim filan. hoşuma da gitti. fakat pudranın içi çıktı. caps'den görebilirsiniz ne demek istediğimi. hay allah filan derken üzerinde yazan yazıyı gördüm. "gentle compact powder with mineral oligoelements" !
yahu bu mineral pudra değil "mineralli" pudraymış bu bir. ikisinci de kusurlu ürün yani içi çıktı. şimdi ben bunu kullanmış olmama rağmen watsons'a geri vermek istiyorum. evde bi ton normal pudra var zaten. ben tamamen mineral olan bi ürün istiyordum cilde en az zararı vermesi açısından. ne yapayım nasıl savunayım kendimi? fişi filan duruyor.

 
Hemen savunma planı yapmanıza gerek yok, gidip burada yazdığınız gibi anlatın. Çok ters yanıt verirlerse tüketici hakem heyetine gidicem falan dersiniz.


  • whoosie  (26.12.14 14:54:46) 
savunulacak bi durum yok yanlış ürün vermişler size.kullandıktan sonra farkettim sizin kabahatiniz dersiniz.


  • heee  (26.12.14 14:57:22) 
ya internetten araştırdım, kullanılmış ürün almıyoruz kesinlikle filan demişler. parası önemli değil ki. kadının beni enayi yerine koyması hoşuma gitmedi. üstünü okumadan aldım şimdi benim de hatam var. fakat geri vermek istiyorum. kullanılmış olduğu için sıkıntı yaratacaklar. haklarımı tam olarak bilmek istiyorum. ayrıca çok da ucuz değil ya 40 liraya yakın bi pudra.


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (26.12.14 15:05:28) 
valla anlamam ama mineral pudra değil mineralli pudra arasında fark var mı?


  • secilmis uye  (26.12.14 15:05:29) 
yanlış bilgilendirme ile bana bu ürünü sattınız deyip iade isteyin. adım kadar eminim çamura yatacaklar ve iadede de zorluk çıkartacaklar.(watsons'la sorun yaşıyan süser olarak bir yıldır kapısından geçmiyorum)


  • kuzey li  (26.12.14 15:06:39) 
Watsons'un haklı iade talebinizi anlamayacak kadar kalitesiz bir marka olduğunu düşünmüyorum. Sıkıntı çıkarırlarsa hiç uğraşmayın, direkt buraya yazın: www.watsons.com.tr


  • empty man  (26.12.14 15:09:32) 
@secilmis uye
fark şu ki mesela biri normal bi pudra ama içine eser miktarda mineral katılmış. (mineralli pudra)
biri ise tamamen %100 olarak çeşitli minerallerden elde edilmiş. yani doğal.
  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (26.12.14 15:13:10) 
@truman çok kötüsün ahakjd heves kırma ya buradan gazı alıp matrix'in kapanış sahnesi müziğiyle watsons'a doğru yürümeyi planlıyorum


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (26.12.14 15:14:23) 
hangi watsonsdan aldın, bana yakınsa beraber gidelim ben konuşurum asjkahkjsha :D ama her türlü alırlar merak etme. net söyleyeceksin "ben şu gün bunu şu şekilde aldım ama eve geldim böyle çıktı; iadesini istiyorum". bu kadar :) yaparsın!


  • pandispanya  (26.12.14 15:16:33) 
Adam topla öyle git.


  • alaman cikolatasi  (26.12.14 15:20:58) 
Yanlış bilgilendirdiniz diyerek iade talep edin. Üzerini okumamış olmanız sizin suçunuz değil, yazı zaten İngilizce. Çok ters yaparlarsa İngilizce bilmediğinizi satıcıya güvenerek aldığınızı fakat sonrasında 3. bir kişi tarafından bunun mineralli olmadığı konusunda bilgilendirildiğinizi söyleyin.


  • 9uncu nesilim ama para bende  (26.12.14 15:26:26) 
Watsonslarda o yok bu yok diyip deborah vermeye calisiyolar hem. Ne var lan it diyesi geliyor insanin.
bana da boyle deborah sattilar pudra. Sonra daha acilmamis urun 5 dk olmamis alali goturdum degistirmeye kozmetikte degisim yok dediler. Ha oyle mi dedim ciddi ciddi yanima adam alip mudurunuz nerde lan diye girdik iceri. Degistirdiler <3

Debelenmen lazım biraz. Ayipli mal kismindan yuru.
  • rayde  (26.12.14 15:43:08) 
ha mineralden ha mineralli ne olacak sür gitsin..


  • jamswety  (26.12.14 15:44:33) 
gidiyorum gençler
www.youtube.com

  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (26.12.14 16:41:06) 
davayı kazandık. iade almadılar ancak ürünün fiyatı kadar alışveriş hakkı sundular


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (26.12.14 18:52:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.