[]

Android için mesaj engelleyici

Android'de istediğiniz numarayı engelleyebiliyorsunuz bunda sıkıntı yok ama bir isimle gelen ISBANKASI, TOSBAA gibi mesajlar engellenmiyor. Bunun için tavsiye edeceğiniz temiz bir uygulama var mı? Play'de dolu uygulama var ama tek tek denemek istemiyorum.




 
turkcell'de web arayüzünden giriş yaparak engelleyebiliyorsun. sanırım henüz vodafone ve aveada böyle bir hizmet yok.


  • cetoxim  (26.12.14 11:46:26) 
Operatorunuzun online işlemler menüsüne girin oradan istenmeyen mesajlar kısmı var.


  • odiyus  (26.12.14 11:47:00) 
İstemediğin kelimeleri yazıp spam mesaj olarak belirleyebilirsin. Görmezsin mesajları.

i.imgur.com
  • ufukcel  (26.12.14 11:52:08) 
afirewall'un engelliyor olması lazım.
telefon rehberimde olmayan kimse mesaj atamasın şeklinde ayarlayacaksın.
engellenen mesajları programın içinden görebiliyorsun.
  • titiraprap  (26.12.14 11:54:38 ~ 11:58:39) 
Turkcell'in web arayüzündeki olay yalan. Hiçbir işe yaramıyor. Onlarca kez ayar yaptım, ayrıca telefonla arayıp mesajlara kapatın dedim tamam diyorlar ama değişen bir şey olmuyor.


  • creepy  (26.12.14 12:10:26) 
@ufukcel, Benim telefondan sizin ekrandaki ayarlar yok maalesef, sadece numara ile engelleme yapabiliyorum.


  • creepy  (26.12.14 12:15:44) 
"sms filter" kullanıyorum gayet memnunum. çoğu program spam mesaj gelince yukarıda bildirim olarak gösteriyor ama bu öyle değil, anca kendin merak edip programı açarsan gelen spamları okuyabiliyorsun.


  • tolga asp  (26.12.14 12:24:12) 
android versiyonun kac? benim 4.2.2 TOSBAA falan hepsini blokluyor ekleyince.

play store'daki uygulamalarda %100 memnun kaldigim olmadi, ya bloklanacak numarayi sinirlayip parali versiyona gecirmeye calistilar, ya da TOSBAA tarzi numarasiz sms'leri secerek bloklamak icin parali versiyonu sart kostular falan filan...
  • no avalon  (26.12.14 12:35:59) 
go sms vardı eskiden hala duruyorsa, içine "garanti" yazıyordum garanti bankasını komple engelliyordu ama birisi "garanti satış koyacaksın" diye mesaj atınca o da engelleniyor.


  • divit  (26.12.14 12:47:43) 
Android 4.4.2 engellenen listesine ekle diyince geçersiz alıcı diye anlamsız bir hata veriyor, numara yerine isim olunca.


  • creepy  (26.12.14 13:56:37) 
hangouts veya messenger böyle mesajları bloklayabiliyor.

bloklamak istediğin yerden gelen smsi aç. sağ üstteki 3 noktaya bas, kişiler ve seçenekleri seç. TOSBAA hedefini engelleye bas.
  • inheritance  (26.12.14 14:03:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.