[]

Var mı cam şişe, alüminyum kapak olmayan en az 75 cc?

Plastikten cama geçtim ama camda da alüminyum kapak oksitleniyor ve kapak simsiyah. Bayağı etkiledi bu durum vücudumu.

www.mamontenka.com

Bazı plastikler öneriliyor, daha farklı deniyor ama onlar hakkında da buna benzer bir sürü eleştiri var. Plastik sonuçta. Yazları o sıcağa cam kadar dayanması zor.

Camlarda da alüminyum kapak olmayan bulamıyorum. Teneke kapaklılar var. Mantar tıpalılar var ama genelde zeytinyağı şişeleri.

ÇAntada taşımak için uygun kapaklı bir cam şişe lazım. Plastik kapaklı da olabilir.

 
çelik matara al? çantada kırılmadan etmeden gayet güzel taşınıyor.


  • innerbliss  (26.12.14 11:10:18) 
biev.com.tr

linkteki gibi cam sise, ve kavanoz kapagi gibi olan siseler satiliyor

cokca kez a101, bim ve sok marketlerde denk geldim.

2-3 liraya satiliyor

bonus www.tekzen.com.tr
  • exlibris  (26.12.14 11:43:51 ~ 11:44:52) 
Kapağı nasıl bilmiyorum ama Paşabahçe'de de var www.pasabahce.com.tr


  • elebam  (26.12.14 12:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.