[]

fifacılar bi toplanın hele

ilk kez ultimate team oynayacak bir kişi ne yapmalıdır? bugün başladım daha oynamaya ama 4 maçta 4 mağlubiyet arkadaş :) hem de ilk maç hariç diğerleri gayet güle oynaya yendiler beni.


ilk başta saçma sapan bir takım verdi ve onu hafif kurcalayıp girdim oyuna. karşımdaki rakip de benim gibi saçma bir kadroya sahipti. sonra menüden bana hediye gelen paketleri açtım ve iyi sayılabilecek bir kadro kurdum. dedim bu sefer tamamdır. bu sefer de iyi kadroya sahip ve hatta muhtemelen tecrübeli oyuncuları çıkardı karşıma. kadro ne kadar iyi olursa o kadar iyi birileriyle mi karşılaşıyoruz? oynadığımız maç sayısıyla alakalı değil mi bu durum? benim gibi newbielarla karşılaşmak için ne yapmalıyım? 1-2 trik verin şu gariban kardeşinize. verdiği paketlerdeki oyuncuları gelişigüzel sayılabilecek şekilde yerleştirdim bu arada kadroya, takım kimyası tabi ki sıçışlarda. yerleştirmese miydim? eski kadroyla oynamak bana avantaj mı sağlardı?

nedir abi bu ultimate team'in olayı bana bi anlatın hele?

 
Gelişigüzel yerleştirmeyeceksin işte adamaları. FUTdaki en önemli şeylerin başında geliyor kimya.

Rastgele kurduğun takımın ratingi 75 olsun mesela. Eğer chemistry 50 ise o takım 75lik oynamaz. Pas hatası, şutları dağlara vurma falan çok sık gerçekleşir.

Yapacağın iş elindeki kadroyla hem chemistryi hem de ratingi dengede tutan bi 11 oluştur ve coins kasmaya bak. daha sonra kafana uyan bi kadro kurup onunla devam edersin. oynadıkça da alışır ve zevk alırsın.

Başkaları tarafından kurulmuş FUT kadrolarına göz atmak için bi kaç tane site var onlardan yardım alabilirsin. Bunların başında futhead geliyor.
  • Skey295  (25.12.14 23:14:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.