[]

GBT Sorusu

Küpeli, sakallı bir insanım. Genellikle sırt çantasıyla gezerim.

Haftada 2-3 sefer gbt'ye girmek normal mi? neden hep ben la vallahi bıktım.

Çoğunlukla kızılay ve aşti taraflarında çeviriyorlar. Bi kere polis arabası yanaştı baktı la...

 
bazılarında o şanssızlık oluyor be abi, ben de bir ara çok giriyordum (istanbul/kadıköy'deyim).

ama polisimizin gözünde muhtemelen allahsız bir vatan hainisin. küpen, sakalın ve sırt çantan yüzünden. haberin olsun.

edit : bi kere eve dönerken, polis arabası uzaktan farları yaktı. sonra yanıma yanaştı. 5 polis birden inip üstümü aradı. iki kol, iki bacak, biri de öhöm... şaka lan, diğeri de sırt çantamı aradı.
  • fuel oil  (25.12.14 22:25:53 ~ 22:28:11) 
kızılay civarında sıklıkla taciz etmek için yapıyorlardı önceki aylarda (son iki aylık durumu bilmiyorum) izin vermemek, bağırarak teşhir etmek gerekiyor genel olarak. faşizmin normali anormali yok sonuçta.


  • rygard  (25.12.14 22:27:43) 
tam bir "gezici" tipi bu. normal değil ama normal. anla işte.


  • ground  (25.12.14 22:31:50) 
tipine bakıyor amuadsnajndj tipine sokdsoada diye küfrediyor sonra napsın adam o da öyle tatmin oluyor gbt soruyor.

şimdi bu adamlar genelde muhafazakar oldukları için yaşam tarzını temsil eden görüntünden pek haz etmiyor olabilirler. saçını sakalını kes, küpeni çıkar, sigortalı bir iş bul hiç gbt bakmazlar.

ben üniversite döneminde senin gibiydim. okul bittiğinden beri hiç gbt'ye girmedim. nerdeyse özleyeceğim artık.

evimin sokağında gece vaktı eve doğru yürürken eve gidiyorum diyince inanmıyorlardı hangi sokakta evin apartmanın adı ne falan diye sorup bir de girerken kontrol ediyorlardı.
  • emfuzi  (25.12.14 22:32:12) 
Istanbulda tren istasyonlari ve metrobus duraklarinda cok sorgulandim ogrenciyken. Saclar bele kadar sakallar orman gibi boy da uzun olunca cevirip cevirip sorguya aliyolardi.

Nornal yani alisiyosun bi sure sonra rutine bagliyor. Polis gorunce cuzdani cikariyodum ben direk aha simdi durdurcak diye.
  • halitkin  (25.12.14 22:33:01) 
sen polis olsan kendine gbt uygulaması yapar mıydın ona göre düşün


  • tosunpasa  (25.12.14 22:34:20) 
bana da oluyor o yatagan. ben de küpeli dövmeli sakallı bir insanım ama "kimliği görelim" deniyor. hatta biri cep telefonumun kapağına kadar açıp bakmıştı, oluyor öyle, istanbul da farksız.


  • devorgilla the gunslinger  (25.12.14 22:53:06) 
uzun saç, küpe, sakal, sırt çantası şeklinde beni de kızılay tarafında çok çeviriyorlar, haftada en az 1 sefer gbt ve üst araması yapıyorlar. normal bişey artık benim için, sen de alış hacı.


  • barky  (25.12.14 23:24:26) 
küpe - sakal mevcut ve 3 ay öncesine kadar uzun saç vardı. geceleri kadıköy'de çok gbt'ye girdim. hatta bir keresinde ekip arabası yanımdan geçti, geri gelip de kimlik sordu. bir kere de gündüz vakti gbt yapmışlardı. bu arada saç gittikten sonra da 2-3 kere gündüz vakti gbt aldılar. yani yalnız değilsiniz bu konuda.


  • doktor bey  (25.12.14 23:56:10) 
Normal değil onların orrrrrroospu çocukluğu dostum. tiksiniyorum amk ülkesinden artık.


  • awareim  (26.12.14 07:32:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.