[]

ticket kartla fakir doyurmak

gunluk 13 liraya geliyor. ama icecek ve tatli tuketmeden de doyabildigim icin her ay 30-50 lira birikiyor. bununla nasil fakir doyurabilirim?

guvenilir bi lokanta olsa aslinda 30 lira fazladan cektirip, benim icin 3 fakire yemek verin derdim. baska fikri olan?


 
bu iş için beşiktaş'a gidin. gerçekten yaparlar. ya da konuşun bildiğiniz bir yerle. durum bu diyin nakit verirler belki siz de istediğinizi yaparsınız.


  • justinho26  (25.12.14 22:11:29) 
Fakir doyurmak nedir...

Marketlerde Geçmiyor mu bu meret. Çevrende sor soruştur biri vardı market alış-verişine yardımcı ol.
  • dokuzonbeş  (25.12.14 22:12:04) 
esnaf lokantalarinin hemen hepsi guvenilirdir. cogu boyle 3-5 kurusa tenezzul etmezler. burada anlattigini onlara da anlat, senin icin fakiri de bulurlar onlar.


  • goo.gl  (25.12.14 22:12:23) 
Ben erzak alınması taraftarıyım. Ticket geçen süpermarketler var. Gir, kendin al erzağı koli yap, sonra durumu iyi olmayan kişileri tespit edip teslim et. :)


  • yirmisantim  (25.12.14 22:26:53) 
ne guzel dusunmussun tebrik ederim.

esnaf lokantalarina rica etsen onlar bulirlar ihtiyaci olan. ya da sokakta mendil satan tarticilik falan yapan kucukler oliyor onlara da yemek ismarlayabilirsin. tinerci tipli degil de gercekten durumu iyi olmayan cocuklar oluyor. onlari secebilirsin
  • exlibris  (25.12.14 22:36:54) 
marketten gıda alıp vermek daha mantıklı. 50 liraya yapacağın mantıklı bir alışverişle bütün aile doyar birkaç gün. oysa lokanta da yemek yerse 3 bilemedin 4 defa yemek yiyebilir bir kişi.


  • Phoebe  (26.12.14 10:28:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.