[]

Olum Bu Ne Lan

Abi biz ne olduk böyle?
Paraların hepsi çomarlara, bir vizyon sahibi bile olamamaış insanlara gitti.
Allahh diyen kazandı, işini doğru yapan kaybetti.
Uyuşturucu baskınında adam kuran okuyor lan savunma için asdafg alkislarlayasiyorum.com

Yattık kalktık bir de baktık ki dil gitmiş bizim asdafghj. Gördüğüm en sayko açıklama lan bu.

Freni patlamış kamyon gibi la sanki artık bu iktidar, ya da öyle değil mi :/ değilse çok kötü, öyleyse en az zararla atlatmak lazım

 
İyice saçmalamaya başladılar,sınırlar zorlanıyor.Oy verenler acaba hiç utanıyor mu faizi ile iade edilen paraları görünce? Sanmam.Bizi hiç iyi günler beklemiyor bence.


  • Lola90  (25.12.14 21:58:23) 
biri çekecek o el frenini de bakalım.


  • justinho26  (25.12.14 21:58:24) 
Adam oyunu kurallarına göre oynuyor. Çalışan sistemi görmüş.


  • pardonan  (25.12.14 21:59:56) 
aynen böyle düşünüyorum, sonra sokağa çıkıyorum. Herkes kanıksamış herşeyi hacı. Hayvan gibi tepişe tepişe metrobüse biniyor milyon insan, lan biri de demiyor ki aga bu ne iştir. Biz hayvan mıyız. Niye bu haldeyiz.

Her konuda aynı. Gemisini yürüten kaptan :)
  • doxanikee  (25.12.14 22:03:15 ~ 22:04:29) 
@pardonan +1

bu sikko millete bu adamlar yakısır. ne bekliyordun?
  • fransizkalanadam  (25.12.14 22:05:56) 
Bu arada adam kuran açmış ama kuran okumuyor, subaneke, fatiha devam etti :D


  • yatagants  (25.12.14 22:36:21) 
o değil de kitabın ortasını açmış ama ilk okuduğu fatiha kuranın ilk sayfasında sonra okuduğu ise en sonlardaki surelerden biri. subhaneke zaten kuranda geçen bir ayet veya sure değil. okuduğundan bile değil. ama millete kapak olsun.


  • ground  (25.12.14 22:40:18 ~ 22:42:10) 
adamın süphanekeden başlamış olması hayret uyandırıcı. dur daha osmanlıca öğrenecek bu salaklar. bak sonra ortalıkta ne saçmalıklar dönecek.


  • cetoxim  (25.12.14 23:25:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.