[]

başımı çarptım, kanadı.

duştan çıkarken ayağım kaydı ve başımı duşakabinin kapağına çarptım. biraz kanadı, şişlik yok. kanı da durdurdum. başka ne yapayım? saçlarımdan ve başımın da arka tarafı, göremiyorum. elimle yokladığımda, şişlik yok, kanama da. biraz acıyor, o kadar. çok sert vurmadım, keskin yerine denk geldi sanırım. biraz korktum açıkçası. içimi rahatlatmak için yazıyorum buraya, kötü şeyler söylemeyin.




 
doktora görün ne olur ne olmaz.


  • emfuzi  (25.12.14 18:19:21) 
bu arada söylemeyi unuttum, tetanos aşım var.


  • oinone pe  (25.12.14 18:20:41) 
Kafatası sağlam bir uzuv. o açıdan korkma.


  • anonymice  (25.12.14 18:21:22) 
bişey olmaz. olursa da hissetmezsin merak etme


  • icim urperiyor  (25.12.14 18:22:18) 
kolunun, bacağının bir yerlere çarpıp kanadığı gibi zedelenmiş kanamıştır. telaş yapma hemen. kendini kötü hissedersen haber ver birilerine ama, bir acile götürsünler.


  • devilred  (25.12.14 18:25:46) 
Uyuma, çok agrirsa-kendini iyi hissetmezsen falan ilaç alma; miden bulanırsa, burnundan-kulağından bir şey akarsa acile git. Çok düşük ihtimal ama bil diye yaziyorum.


  • Lim5  (25.12.14 18:44:00) 
bu akşam bana uyku yoksa, yandınız:) lim5 sadece sızlıyor yeri şu an. başımda ağrı yok.


  • oinone pe  (25.12.14 18:45:57) 
acile gittik az önce. yaklaşık 3 cm.lik bir kesik varmış başımda. kesiğin iki tarafı yapışıktı. iki strip attılar ortaya. yapışık saçlarımı temizlediler, pansuman yapıldı. şişlik yok, ağrı yok, biraz acıyor.

ilgilenen herkese teşekkür ederim.
  • oinone pe  (25.12.14 20:41:08) 
oo çok geçmiş olsun, iyi etmişsiniz gitmekle o halde.


  • devilred  (25.12.14 20:43:43) 
evet devilred, iyi ki gitmişim. daha beter iz kalabilirdi. yine de bir izim var kafamda, erkek çocuklar gibi:)


  • oinone pe  (25.12.14 21:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.