[]

kadıköy tarafında tesisatçı

tanıdığı var mı? alt kata tuvaletten temiz su akıyormuş fayans falan kırılması gerekiyormuş. 600 tl tutar diyor usta. var mıdır iyi bir tanıdık tesisatçısı olan?




 
ne 600 tl'si allah aşkına yahu. sakın vermeyin öyle bir para. tahminimi soracak olursanız derz dolgular aşınmıştır( fayansların arasındaki o renkli maddeden bahsediyorum) onu sen kendin bile yapabilirsin uğraşırım dersen. 20 lira tutmaz. eğer fayans kırılması gerekiyorsa ve boru vs. değişmesi gerekiyorsa alt katmanda, yine kendin yapabilirsina ama ne uğraşıcam amk. ya da beceriksizimdir diyorsan 100tl den fazla kimseye verme. tuvalet altı üstü kaç fayans gidebilir ki.


  • vatandasacartcurtyok  (25.12.14 17:05:24 ~ 17:05:49) 
duvar kırılıp aşağı giden boru tamir edilecekmiş. ben de vermek istemiyorum ama kime yaptırıcam bilmiyorum. o yüzden buraya sordum


  • sta  (25.12.14 17:16:36) 
o genelde dolgulardan oluyor. insaat malzemesi satan bir yerden ya da yapi marketten beyaz çimento alın. kendiniz yaparsınız, biraz sulandirip hiç bosluk kalmayacak şekilde aralarina dolduruyorsunuz daha sonra bir sure orayı ıslatmiyorsunuz o kadar. sorun devam ederse usta çagırın ama 600 lira bunun ederi değildir.muhtemelen fırsatçılık yapmış. sorun yıkmayı gerektirecekse bile bunun maliyeti 100-150 liradir.


  • olumsuz  (25.12.14 18:24:54) 
bunların farkındayım ama işte bana yapabilecek birisi lazım. var mı?


  • sta  (25.12.14 18:42:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.