[]

garageband nasıl kullanılır?

biriniz çıkıp da hıyara anlatır gibi anlatsanız nasıl sevinirim anlatamam. illa şu iRig denen ya da muadil bir ürünü almamız şart mı? ben öküz gibi bakim nolcak mantığıyla gitarı iphone'a bağladım garageband'deki amfilerde de tellere dokundukça tepki aldığını gördüm ancak iphone'dan herhangi bir ses çıkışı olmadı.

benim asıl amacım 2 haftalığına hazır amfim yokken pc'den ya da iphone'dan distortion ton almak. pc'den line in'a gitarı bağlayınca clean ton geliyor ancak distortion haliyle gelmiyor. native instruments guitar da deli etti milyon tane ayarıyla ondan da usandım. bana bi yardım edin dedeye sahip çıkın. alternatif program önerirseniz ona da sevap point gönderirim.


 
Guitar Rig diye bir yazılım var PC için 150'ye yakın farklı ses alabilirsin, distortion dahil. iphone'da gitarı bağlama olayını tam bilmiyorum ama bağlamak için standart aparatlardan farklı bir aparat kullanılması gerekiyor olabilir. çünkü kulaklık girişinden jak girserse telefonun hoparlörü devre dışı kalacaktır.

edit: sanırım dediğim gibi gitarı kulaklık çıkışından bağlamak yerine şunun gibi bir cihaz gerekiyor:

www.blogcdn.com
  • himmet dayi  (25.12.14 14:30:53 ~ 14:34:47) 
işte o guitar rig native instrumentse ait ancak program çok komplike bir de hoparlörden normal clean almama rağmen guitar rig'i açıp farklı amfileri seçince sadece amfiden boştaki distortion tonu duyuluyordu. ses geldiğine göre ses kartım uyumlu diye düşünüyorum ancak guitar rig'i bir türlü çözemedim.


  • KidLazer  (25.12.14 14:38:36) 
valla ben de o kadar bilmiyorum kullanmasını falan da guitar rig tutorial falan yazarsan google'a nasıl yapıldığını anlatmıştır birileri.


  • himmet dayi  (25.12.14 14:41:23) 
41 dakika boyunca anlatıyor > www.youtube.com


  • bomcu onurun bomu  (25.12.14 16:21:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.