[]

ielts akedemik 6.5

thy pilotluk başvurusu için geriye kalan tek eksiğim bu. konuşmada da 6.5 istiyorlar.
az önce ingilizce'de en yaygın 1000 kelime pdf'ine baktım. 995'ini biliyorum. bi şansım var mı?

şaka bi yana speaking eksikliğimi kapatsam diğerlerini rahat halledebilirim sanırım. n'apmak lazım şu sipiking için? skypte'dan konuşmak için birileri mi bulmak lazım? nerden bulunur?

 
ben senin yerinde olsam bol bol okuma yaparım. bbc'nin ingilizce öğrenenler için sayfaları var, artikelları falan var. onları bol bol okurum. bu tarz sınavlarda bol bol artikel çıkıyor. okumayı hep yaparsan bir süre sonra grameri çözüyorsun, kelime yapılarından falan. bu sırada bilmediğin kelimeleri çalışacaksın.

konuşma için en iyisi pratik tabi. nerede yasıyorsunuz bilmiyorum ama couchsurfing.com adlı sayfa eğer etkin kullanılıyorsa, bazen ingilizce konuşma etkinliği falan diye birşeyler yapıyorlar. (yoksa kendiniz organize edin bir cafe'de) işte orda ingilizcesi iyi olan yardım sever insanlarla ingilizcenizi iyi edebilirsiniz.

bu bir öneri, internette tell me more diye bir program vardı zamanında. orda da konuşma olayı vardı, bilgisayara karşı, üzerinizdeki o çekingenliği atmanızda yrdımcı olur.

kolay gelsin
  • Xx2HoT4uxX  (25.12.14 13:54:40) 
sinava yonelik calisman daha akillica olur. sonucta ingilizce bilip bilmemen degil, sinavda sureyi akillica kullanip soruyu uygunca yanitlaman gerekir. ben de ayni durumdayim oradan biliyorum :)

ingilizceyi cok iyi konussan da soruya uygun cevap vermezsen de puan alamiyorsun.
  • bohr atom modeli  (25.12.14 13:59:32) 
  • ize  (25.12.14 14:02:20) 
Vaktin kaldi mi ki 31 aralık son ben diğerlerinden listening reading 6 writing 5.5 yaptım speaking 5 geldi native olmayan examiner yuzunden writing den 5.5 alip speaking den 5 almak nedir a.q. o yüzden british council den girmeyin diye bağırıyorum diğerlerinden girip 5-5.5 aralığında reading listening alan arkadaşlarım speakingden 6.5 aldılar aslında en kolay speaking yani. Çalışma metodu soruyor san bol bol deneme sınavı ayriyetten speaking videolari izleyip kendine konu bulup hazirlanman


  • steward  (25.12.14 15:09:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.