[]

Benim gibi işsiz olan var mı?

Askerlik yüzünden işten çıktım. Sonra bedelli çıktı, ondan faydalandım. İşimden çok memnun değildim ama hiç bu kadar sıkılacağımı düşünmemiştim. Sizler neler yapıyorsunuz? Ya da işsiz olduğunuz günler neler yaptınız? Ne yapılabilir bu dönemde?

Not: Birkaç yere iş başvurusunda bulundum, haber bekliyorum şimdilik.


 
hayatımda toplam 1.5 gün çalıştım onu. dışında hep boş geziyorum. bence işsiz olmak dünyanın en güzel şeyi keyfini çıkart


  • sta  (24.12.14 23:41:40) 
ben de iş arama sürecindeyim şu an. biraz depresif bir hal aldı. bol bol uyuyorum. fotoğraf çekmeye çıkıyorum. arada kahve içmeye gidiyorum. ama onun dışında bi aktivite yapmak gelmiyor içimden. kariyer sitelerinde açık pozisyonlara bakmaktan midem bulandı artık.


  • hushhush  (24.12.14 23:43:33) 
ben varım. bir yandan iş arıyorum, bir yandan doktora ile ilgili işler peşindeyim. işsiz olmak dünyanın en sıkıcı işi.

hayırlısı olsun hepimiz için, ne diyelim.
  • devilred  (24.12.14 23:45:01) 
çalışma siktir et. sonra çalışıp, bok kokulu marinalarda iki kahveye 50 lira veriyonuz. oturamıyoruz aq


  • camfrog sonmez  (24.12.14 23:47:29) 
1,5 sene işsiz kalmıştım ama benim o dönemde hem param vardı hem de çocuğu okula götürüp getirmek, kazanı temizlemek-yakmak, köpekleri, ördekleri yemlemek-sulamak, film indirip izlemek vb mesgalelerim vardı, sıkılmıyordum ama iş bulamadığım için dertleniyordum tabii. İnşallah kısa zamanda gönlünüze göre bir iş bulabilirsiniz.


  • nereye bu gidis  (24.12.14 23:50:40) 
(amarikanların aa toplulukları gibin ne güzel)
merhaba işsiz arkadaşlarım. ben fuckinginthebilmemne. 3 aydır işsizim. linkedin'de milletin marifetlerine denk geldikçe ağlıyorum(hani hepimiz ipsiz sapsız insanlardık, nerden öğrendiniz o kadar boku?!), kariyer.net morunu gördüğümde migrenim tavan yapıyor. secret cv var bir de, dertleştiğim kankamdır. elinden bişey gelmiyor ama uğraştığını biliyorum.
ailem günde 20 saat uyumaya bayıldığımı sanıyor.
insanlarla pek iletişim kurasım gelmiyor benim. zira aklımda iş dışında bişey olmadığı için kafa şişircem anca.
neyse devam etmek istemiyorum :(
bok gibi bir dönem yani. biraz kafa dinleyim diyenler, net bir tatil ya da bişey bişey planınız yoksa boş durmayın. ucu her türlü depresyon. prozac'ın da allah belasını versin.
iyi geceler.
  • fuckinginthebushes  (24.12.14 23:59:06) 
Ben de işsizim, canını sıkma. Ben askerlik de yapmadım henüz. :)


  • yirmisantim  (25.12.14 00:07:26) 
yazın hem işsiz hemde parasızdım, çok mutluydum şimdide işsiz ve parasızım ama mutlu değilim, kışın işsizlik kötü, yazın güzel.


  • selam  (25.12.14 00:08:16) 
Bende istifa etcem daraldim lan


  • divit  (25.12.14 00:12:55) 
"Birkaç yere iş başvurusunda bulundum, haber bekliyorum şimdilik."

şu cümle ne anlama geliyor, çok merak ettim. iş başvurusunda bulunup da haber beklemek nasıl bir şey olmakta? hani kariyer.net'ten filan ben de başvuruyorum ama hiçbir şekilde "haber bekliyorum" deme rahatlığına sahip olamıyorum. bu rahatlığın, bu tuzu kuruluğun kaynağı nedir? sahiden meraktayım. öğrenelim de biz de yapalım aynısını.
  • devilred  (25.12.14 00:25:55) 
sefa pezevenkliği yapılır. ondan çalısmıyoruz. su sehirden iki gün gidicem diye görüsmeye çağırmayan kalmadı. alayı pis bu isverenlerin.


  • ufukcel  (25.12.14 00:31:11) 
siz kafayı mı yediniz işsizlik dünyada ki en güzel şey tabiki cebinizde idare edecek kadar paranız varsa..

her sabah işe gelirken ağlıyorum.. emeğimin karşılığını alsam neyse derim ama.. yatın uyuyun bugünlerin keyfini çıkarın nasılsa bi gün çalışmaya başlayacaksınız ve uzunca bi süre çalışmak zorunda olacaksınız.
  • heee  (25.12.14 08:16:23) 
İş deneyimin var ve askerliği hallettin, demek ki artık daha iyi bir iş bulabilirsin :)


  • r_u_h  (25.12.14 08:30:31) 
Isten ciktim 3 is gorusmesine girdim 2sine kabul edilmedim digeri de o kadar dusuk bi ucretti ki hakaret gibi biseydi o paraya 6 gun calismak. Kendi is yerimi actim ve o begenmedigim rakama muhtacim gizli issizim. En azindan vaktimi kendimi gelistirmeye harciyorum su an.


  • photo85  (25.12.14 15:14:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.