[]

Komplo teorisi içerir: RTE'nin gerçek amacı

Üç dört yıl önce, RTE'nin ülkeyi kutuplaştırıp, ortalığı da gaza getirip falan böyle bir "ihtilal" ortamı yaratma amacında olduğunu düşünüyordum. Bu şekilde, meclisi falan kapatıp, zor kullanarak yönetime el koyacağını tahmin ediyordum. Resmen diktatörlük yani… Sonra o düşünceden vazgeçtim.

Ancak bu aralar bunu yine düşünmeye başladım ve bununla ilgili tartışmak isterim. Bana paralel ya aykırı düşünen var mıdır?


 
Saçma olur.. O zaman riske girer.. Zaten ülke şu anda tamamen onun :)


  • white35  (24.12.14 23:23:40) 
öyle bi kaos ortamında genelde asker zor kullanıyo :) kendini kodeste bulur. saçma yani.


  • justinho26  (24.12.14 23:44:53) 
bende cb olunca artık en tepeye ulaşır gül gibi oturur ses çıkartmaz diyordum.

yok olmadı.adam! hala konuşmaya devam ediyo.
  • iste o bendim  (25.12.14 00:53:17) 
bir amacı yok, sadece söylenenleri yapıyor.


  • air  (25.12.14 00:55:40) 
Şu anki şey diktatörlük değilse ne? Demokrasi mi? Göğsünü gere gere "Ben şeriatçıyım" diyen adamdan her şey beklenir. Bir tek demokrasi beklenmez. "Büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyız" diyen de yine bu şahıstır ayrıca. Sahipleri ne derse onu yapar bunlar. 17 aralık kayıtlarına bak. Yasin El Kadı denen Suudi neredeyse bizimkinin ensesine şaplak atacak. İnsanların endişeleri boşuna değil.


  • youkoso hitori bocchi  (25.12.14 01:45:40) 
aksaraydan ve yolsuzluklardan oluşan bir miktar çözülmeyi önlemek için
yine din ve osmanlı üzerinden kutuplaştırma yapıyor işte.
yabancıların her savaşda hilal taktiğini yemesi gibi
biz de her seçimde kutuplaştırma taktiğini yiyoruz.

adamın diktatör olmasına, anayasayı değiştirmesine filan ihtiyaç yok
zaten diktatör. gelecek seçimlerde ak parti yine tek başına iktidar olursa tamamdır.
anayasayı değiştiremese bile böyle başkan gibi takılmaya devam eder.
  • titiraprap  (25.12.14 02:29:48 ~ 02:31:18) 
yani diktator olsa bundan daha fazla gucu olmaz zaten.


  • baldur2  (25.12.14 02:44:04) 
Tek yaptığı kutuplaşmayı arttırmak. Bizim coğrafyamızda iktidarı sağlamlaştırmak için yeterli.


  • arnold schwarzeneger  (25.12.14 08:18:11) 
Şu anda hala adam hakkınd atıp tutabiliyoruz. Benim kastettiğim bunun bile yapılamadığı bir ortam aslında. Hani sanki gün gelecek de sanki bir "kurtarıcı" gibi tepeye oturacak herkese höt möt edecek, millet de 12 Eylül'de olduğu gibi "iyi ki geldi de aman karışıklık bitti" diye kendini avutup bu duruma katlanacakmış gibi geliyor.


  • alperz  (25.12.14 11:41:50) 
devlet konsept değiştiriyor bunlarda kılıfına göre siyaset yaparak konsepti uyguluyor. devletin üstünde bir şey bunları yönlendiriyor. olan biten bu. rte falan hikaye...

bir kaç yıla kadar aşamalı olarak sırasıyla avrupa, amerika ve natodan uzaklaşıp bölgedeki güçlerle ortak bir yapıda buluşacağımızı düşünüyorum. al sana komplo teorisi...
  • synche  (25.12.14 12:25:02 ~ 18:05:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.