[]

Mide Ekşimesi

Mide ekşimesine ne iyi gelir, süt dışında?




 
sut iyi gelmez.

maden suyu.
  • shotgunwoman  (24.12.14 23:05:50) 
Rennie varsa islem tamamdir yoksa nisasta ve sicak su ikilisi bir cay bardagi kadar icin cekilmez diyorsaniz tarcin ekleyin az,rahatlatacaktir.

Bu arada eklemek isterim,birara sizin blogunuza bakmayi dusunuyordum ama unuyordum simdi duyurunuzu gorunce gidip baktim kendimi kaybettim.blueberryli somonlar falan.aseriyorum su an,kalkip ne var ne yok yiycem evde.hepsi supermis,tebrikler:)
  • cizgilipijama  (24.12.14 23:33:55) 
süt mide ağrısına iyi gelir, ekşimesine değil. ılık ve yarım çay bardağı kadar.


  • bradshaw  (25.12.14 08:37:13) 
süt sikertir. ekşitmeye neyin iyi geleceği değil ekşitmemek için ne yapılacağı önem kazanır tıpta. akut sendromu kronik hale getirirsen habire ilaç içer hale gelirsin.


  • ytse jam  (25.12.14 08:41:29) 
1. önce doktora git acilen.çünkü ben de gitmeye gitmeye midemin içini yara ile kaplatmışım ve gastrit,ülser başlangıcı,karaciğere sıçrayan iltihap ile karşılaştım.
2.çubuk kraker dene.

  • rakicandir  (25.12.14 09:14:52) 
kahve çikolata vs uzak dur.
eczaneye git mide için antiasit istiyorum de ilaç ismi söylemene gerek yok. ekşime olduğunda bir tane atarsın geçer.

  • irsh92  (25.12.14 19:05:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.