[]

Halit ergenç ve dünyada tanınan türkler

www.facebook.com Bu tür ünlü türkler var mı ? Yoksa abartılıyor mu ? Bir hollywood yıldızı çıkar mı bizden ?




 
ne dunyası amk. macaristan'da ve osmanlı'nın izi olan bi kaç arap ülkesinde tanınıyor o kadar.


  • mayeskuel  (24.12.14 22:20:42) 
arap dünyası.


  • papitheclown  (24.12.14 22:26:27) 
sibel kekilli için en tanınmış aktörümüz diyebiliriz. kadın got'ta oynadı o kadar.

ayrıca geçmişte alman filmlerinde de oynamışlığı var.
  • air  (24.12.14 22:27:17 ~ 22:39:29) 
sibel kekilli var, ne kadar türk sayılırsa.


  • devilred  (24.12.14 22:27:35) 
kerem bursin - sharktopus :))


  • cok iyi yol  (24.12.14 22:31:41) 
macaristan ve birkaç arap ülkesi diye de küçümsememek lazım. letonya'da, italya'da fransa'da arkadaşlarım var (bahsedilen ülkelerin vatandaşı kişiler bunlar) anneleriyle konuştuğumda çoğunun ilk söylediği şehrazat oluyor sülüman oluyor.

ayrıca verdiğin linkte bu sayfanın beğenileri kısmında bir beren saat greece görüyorum, aynı şekilde kıvanç tatlıtuğ manyakları da oldukça fazla.

holywood yıldızını bilmem de söylemiş arkadaşlar, bi sibel kelilli var game of thrones'da oynayan.
  • in vino veritas  (24.12.14 22:39:30) 
mert alaş var, adam madonna'nın, j.lo'nun falan kankası :)


  • nathanieltroy  (24.12.14 22:55:38) 
Batuhanolabilir o var, muvaffak 'maffy' falay var. Tarkan var yakın zamandan Amerikan şarkıcılar kada olmasa da bilinen. iyi hoş da bunlar müzik sektörü :)

Bu arada sibel kekilli kendini türk'ten çok alman olarak tanıtıyor. İyi de yapıyor. Kendisinin adı geçtiğinde "pornocu" olarak tanınlayan ahlaksız gözü ile bakan vs. millet ile niye ilişkilendirsin kendini?

Bu eski kanal d dizileri sadece arap ülkelerinde değil doğu avrupada da gösteriliyor. Onları sayabiliriz.

Onun dışında sinema sektörünü takip edenler (sadece film izlemeyi sevenler değil aynı zamanda sinemayı ödülleri vs. takip edenler) fatih akın ve nuri bile ceylan biliyor.

Onun dışında amerikan filmlerinde oynamış olan olsa da hollywood düzeyi yok.
  • nawar  (24.12.14 23:19:07) 
var www.imdb.com imdbde yazmıyor yada benim gözümden kaçtı haluk bilginer 24 dizisinde oynamıştı yada oynamamıştı yabancı bir dizide oynamıştı adamın gerçekten çok güzel bir ingilizcesi var

www.youtube.com
  • Kozmik_Rakun  (24.12.14 23:21:07 ~ 23:22:39) 
evet sanırım mahkeme gibi bir sahnesi vardı


  • Kozmik_Rakun  (24.12.14 23:23:45 ~ 23:28:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.