[]

yeni başlayanlar için online oyun (dota, lol, cs, cod....)

hayatında fps oyunu dışında online oyun oynamamış biri , dota2 ve lol gibi oyunlardan zevk alır mı? yaş 25 bu arada...

dota ve lol gibi oyunlarda oyuncuyu çeken nedir? neden bir kişi oturup bunu oynasın? hiç oynamamışsak denememiz mi lazım anlamak için?

şu an online olarak en çok oynanan , en populer fps oyunu nedir? hangi oyun en çok kendine bağlıyor? hangi oyunun daha önünde uzun yıllar var ? hangisinin mapleri, silahlari, daha guzel?

ha bir de 25 yaşında onlayn oyun oynayan var mı hala?

 
son soruna istinaden;

yaş 32 hala wow oynuyorum. eşim de oynuyor. ama çok bozdu tabii alışkanlıktan sırf. blizzard wow'u kapatıp yeni mmorpg başlatacakmış onu bekliyoruz bir umut.

dota ve lol hiç rpg bilmiyorsan karmaşık gelebilir ben wow bildiğim halde anlamıyorum onları. bir de sırf battle çok ergen geliyor, bi yaştan sonra çekilmiyor.
  • sir gawain  (24.12.14 15:05:44 ~ 15:09:01) 
dota, lol tarzı bambaşka bir tarz biraz zor. rekabetçi zorluğu seven insanlar oynar genelde. uzun bir oyun bittiğinde ki genelde 30-40 dk sürer uzun dediğim 50 dakikadan başlar 80'e kadar yolu var ki daha da gider neyse işte bittiğinde dayak yemiş gibi olursun vs. yorucudur gericidir yani.

fps konusuna gelirsek, en uzun süre güncel kalan oyun sanırım cs go olur dlc gibi ıvır zıvır olmadan herkesin eşit olarak oynayabildiği güzel bir oyun. battlefield serisinin online'ı güzel. ben titanfall oynuyorum online fps olarak o da güzel birazcık farklı tabii ama eğlenceli. bu 3'ünü izleyip karar verebilirsin online fps olarak.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.12.14 15:11:29) 
hayır!! sakın ama sakın sir gawain'i dinleme. o batağa (wow) biz bulaştık. çıkamıyoruz. sen de düşme.

dota2, warcraft 3 haritası olan dota'nın saçma sapan bol ışıklı çocuk versiyonu. lol ise dota benzeri baya bir oyuncusu var. firmanın türkiye'de şubesi bile var fakat özellikle türkiye'de çooooooook fazla küçük çocuk oynuyor. ben bir kere o da 5 dakika vs. oynadım. sarmadı, bulaşmak istemedim. dota oynardım eskiden ama dota2 değil. fakat lol oynayan arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile, her dakika sana, her iki dakikada bir annene küfür edilmesini istemiyorsan bulaşma. gerçi yüksek seviyelere çıkamaz bu tipler diye düşünüyorum.

cod ve half-life her zamanki gibi en çok oynanan online fps oyunlar. bf 1942 oynuyordum, son çıkan bf hiç oynamadım. fakat fiyatından dolayı 1942 kadar popüler olmadığını düşünüyorum.

o değil de şöyle güzel, ergen dolu olmayan, salt pvp bazlı oyuna girdiğin anda full skill set sunmayan güzel bir ultima online olsaydı da onu oynasaydık asıl.

(26 yaşındayım)
  • nawar  (24.12.14 15:16:00) 
arada bir açıp lol oynarım. yaş 27.


  • bacardicola  (24.12.14 15:36:04) 
Yaş 36. İki sene öncesine kadar ben de wow oynuyordum. Şimdi vaktim olsa yine oynardım.


  • Godless  (24.12.14 15:51:13) 
yaş 31 oyun oynuyorum.

oyuncuyu çeken şey multiplayer bol aksiyonlu büyülü fantastik kahraman geliştirmeli bir oyun olması. daha ne olsun amk. tabancayla ateş etmekten iyidir.

daha önce fps dışında hiç oyun oynamadıysan dota oynama, lol oyna. öğrenmesi daha kolay.
  • dafuq  (24.12.14 16:21:00) 
2 gündür lol oynuyorum. fena değil sarıyor. dota biraz daha zor lole göre. başlamak için lol ideal


  • nughun  (24.12.14 16:26:13) 
dotaymış lolmuş hiç oynamadım fakat android telefonda oynadığım kabam'ın yapımcılığını yaptığı hobbit kom var. 2 yıldır elimden düşürmeden oynuyorum. benim yaşda 26 bu arada. yaş ne olursa olsun insan kafa dağıtmak istiyor. android için hobbiti önerebilirim.


  • cioz  (24.12.14 17:50:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.