[]

böbrek taşı düşürenler

nasıl?

çok fena dmi?


 
Her nefes bi ölüm aslında. Allah düşmanımın başına bile vermesin.
Eğer sizde de sancı başlangıcı var ise hemen ağrı kesici iğneniZi yaptırmaya gidin. zaman geçtikçe de daha kötü oluyor.

  • purplee  (24.12.14 14:46:03) 
düşürmedim ama babamdan biliyorum. adamı bir kere acıdan haykırırken gördüm o da taş düşürürkendi.


  • sir gawain  (24.12.14 14:46:16) 
Ben kum dökmüştüm. Minik taşlar yani.
İnanın tuvaletim gelmesin diye dua ediyordum.
Her işediğimde penisimden içeri bıçak sokuyorlardı sanki.

Allah kimsenin başına vermesin.
  • straples  (24.12.14 14:51:47) 
fena. bir sürü karıkoca ilacıyla beraber bol bol su içicen. kırkırabiliyorsan lazerle kırdır ve günde (tabiki güne bölerek, tek seferde 1 litreden fazla içme) içebildiğin kadar su iç. benim 1.5 ayımı aldı kırdırmadan düşürmek.


  • paulie walnuts  (24.12.14 14:57:45) 
ben 0,9 cm düşürdüm. eşkina balığının taşları mı ne bişeyler var ondan içtikten sonra düşmüştü şerefsiz. meteor gibi bişey mk


  • safepassage  (24.12.14 15:07:25) 
gözümden yaş gelmişti


  • mirty  (24.12.14 15:15:23) 
gecenin bir vakti balkonda deli danalar gibi zıplatmıştı beni. gilaburu suyu iyi gelmişti.


  • devorgilla the gunslinger  (24.12.14 15:34:19) 
benim yavru:
i.imgur.com
şu 3 mm x 4mm haliyle ne de güzel ağlatmıştı beni it.
1 hafta, 30 litre su, her gün iki ağrı kesici hap. sonrasında bu şey çıkarken öyle bir zevk verdi ki oha dedim zevk çığlığı attım.
  • namus ninjası  (24.12.14 15:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.