[]

Dambıl Set

Dambıl seti alıcam sizce hangisini alim?

www.decathlon.com.tr

www.hepsiburada.com


www.hepsiburada.com

hepsiburadakiler sadece renk olarak farklı sanırım bilemedim.

Vidalar ağırlık arttırmada sıkıntı olcak biraz ama yapacak bir şey yok. Fikirlere açığım

 
Önemli olan ağırlıklarım metal olması.Düsürünce patlama kırılma olmaz.Ağırlık artırma içinde çözüm www.n11.com


  • efsane  (24.12.14 12:59:43) 
tutma yeri kauçuk olanları tercih et, kesinlikle önemli derim.
Acelen yoksa ikinci ele yönel, hatta sağda solda alınık ilan aç. Milletin evinde duran çok dumbell seti var, fırsat bulunca satmak isteyen çıkar.
www.sahibinden.com
tabi sivastan kargo ne tutar bilinmez de pusuya yat bakalım bi süre
Bir de eğer vida ile devam etmeye karar verirsen sakın ola dumbell yerdeyken vidayı açıp kapatma, minder vs kalın bişeyin üstünde yap veya koltuğa koyup aç kapa, beton sesi olsuğu gibi iletiyor alt komşunun kafaya. denemek için dumbelli üst komşuya ver vida açıp kapamasını söyle :D
  • okumayi sevmeyen okur  (24.12.14 13:09:26 ~ 13:11:50) 
tutma yeri kauçuk elde bi süre sonra iz bırakabiliyor. ama kauçuk olmayınca da bar insanın elinden kayıyor. en iyisi kauçuklu bar + eldiven kombinasyonu. mutlaka setinin yanına bi de eldiven al. hem nasırı önler hem de elde iz bırakmaz.


  • spirit crusher  (24.12.14 13:40:23) 
Döküm olanı alın.


  • angelus  (24.12.14 13:44:03) 
bar kauçuk olmayandan al. yorumlarda o kaucuk kısımın zamanla deforme olduğunu yumuşadığını yazmışlar hep. bende alırken araştırdım kaucuk olmayanından aldım.


  • cannibal corpse  (24.12.14 15:56:45) 
ben markaya veya yorumlara bakmadım da kendim voit kullanıyorum evde 3 kişi kullanıyoruz kauçuktan sıkıntı yaşamadık. Bu adamlar ne kadar kaliteli yaparlar bilmiyorum.


  • okumayi sevmeyen okur  (24.12.14 16:10:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.