[]

gecenin ikisinde telefonuma whatsapp'ten "noel kutlamayiniz" mesaji geldi

size de geldi mi bu?

"Kimsenin yılbaşı gecesini kutlamayınız; eğlencelerine, davetlerine katılmayınız; bu sebeple verilen hediyelerini almayınız; içkili kumarlı, haramlı günahlı toplantılardan şiddetle kaçınınız; evinize o geceye mahsus çerez, meyve almayınız; o gün için hindi kesmeyiniz; odalarınıza, dükkân ve mağaza vitrinlerinize çam ağacı dikmeyiniz, yılbaşı süslemesi yapmayınız...

O gece özellikle yatsı namazını camide cemaatle kılıp, gafil ve şaşkın ahalinin ıslah olmasına dua edip eve erkence gelip çocuklarınıza bu gecenin yabancı âdeti olduğunu anlatınız, müslümanca yaşamayı vasiyet ediniz, abdestli olarak erkence yatınız, asla radyo ve televizyon açmayınız, gece sahur vakti teheccüd namazına kalkınız, Allah’ın, sizi ve evlâd ü ıyâlinizi, nesil ve zürriyetlerinizi; küfürden, dalaletten, gaflet ve cehaletten korumasını; kahrına, gazabına uğratmamasını hidayet üzre yaşatıp, îmân-ı kâmil ile amel-i sâlih üzere can teslim etmeyi nasip buyurmasını, Ümmet-i Muhammed’e umumen rahmeylemesini cân u gönülden, ihlas ve gözyaşları ile talep ve niyaz ediniz. Dininize, iman ve irfanınıza, öz kültür ve pak âdet ve ananenize sımsıkı sarılın ki dünyada ve âhirette felah ve necat bulasınız."

Prof. Dr. M.Es'ad Coşan

 
ya 507'li bir numara, ekranda ismi "yesilay" olarak gozuktu, biraz da mesajin onizlemesi...


  • federer  (24.12.14 02:12:30) 
beyin yıkama resmen. madem öyle, elindeki telefonu bırakaymış ya o önce.

gelmedi bana, gelmesin de :/
  • devilred  (24.12.14 02:15:23) 
geri cevap yazabiliyor musun buna?


  • zam sampiyonu domates  (24.12.14 06:43:29) 
Bu adam "Asıl tesettür erkeklerin gözüne hiç görünmemektir" demişti kaç yıl önce.

Benim de telefonuma Ataşehir Belediyesi, Kimse Yok Mu Derneği'nden mesajlar gelip duruyor. Arkadaşa da Konya Kulu Belediyesi mesaj atıyor. Ben en azından hayatımda iki-üç kere Ataşehir'den geçtim, arkadaş Kulu'dan hayatı boyunca geçmemiş. Birilerinde oluyor numaramız, sonra bir şekilde böyle belediye, dernek ve ıvır zıvırların eline geçiyor, mesajdan kurtulamıyoruz. Belki de Esad Coşan'ın müridlerinden biri toplu telefon ele geçireceği bir konumdadır. Atıyorum ki Boyner'in veya YKM'nin veritabanına ulaşımı vardır da, tüm müşterilere bu mesaj gitmiştir.
  • aychovsky  (24.12.14 07:17:24) 
Çok sağlam kafalar var bu memlekette cidden. Bana gelmedi.


  • Tears of Devil  (24.12.14 07:37:34) 
keşke bana da gelse lan. :(


  • washe  (24.12.14 07:50:27) 
Evet attım ama cevap gelmedi, engelledim sonrasında.


  • federer  (24.12.14 08:03:27) 
üretmeden tüketiniz, yabancılara her türlü boku atınız ama ürettikleri her şeyi koşa koşa satın alınız, hiç bir şeyden geri kalmayınız, iki yüzlülükte sınır tanımayınız, makam araçlarınızı mutlaka en pahalısından alınız, zekat diye de bir şart var ama sakın umursamayınız, işinize gelince özgürlük, demokrasi diye yırtınınız ama işinize gelmezse başkalarının neyi kutlayacağına bile karışınız, utanmayınız utanmayınız utanmayınız.


  • n62  (24.12.14 08:09:07) 
Gelmedi ama her sene ayni sey cok sinir bozucu.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.12.14 08:13:42) 
Keşke gelse de cevap yazsam.
"müslümanca yaşamayı vasiyet ediniz" Dünyanın en saçma islami öğüdü hahahah.

  • afush  (24.12.14 09:01:05) 
Mesajı gavur whatsapp'dan atmaları da ayrı bir olay olmuş.


  • osurdum  (24.12.14 09:10:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.