[]

otobüslerdeki yoğunluğun yaşlılar üzerindeki etkisi

Yaşlı teyzeleri anlama tahammülüm artık kalmadı. Tekerlek üstünde gidemez yüksek koltuklarda oturamaz hatta ters koltuklar da midelerini bulandırır ama otobüse ilk binip koltuk ayrımı yapmayan oturma aşkıyla yanıp tutuşan ve bunu sabahın köründe gezme tozma amaçlı yapanların hırsı azmi Usain Bolt ta olmadığına eminim. Bir de bitmek tükenmek bilmeyen Çene leri ve ezme üzerine programlanmış bedenleri de var. Durakta bekliyorsun tak koşa koşa teyzenin biri gelmiş otobüse ilk binecek ya çantasıyla sağlı sollu insanları eziyor üstüne boş koltuk bulamazsa dolu olan otobüsteki insanları ezerek kendine yer açma isteği falan.
Bir de bunun aksam versiyonu var ki akıllara zarar.

Lütfen gidip gezmeyin demiyorum hobi olarak yine yapın ama ezmeyin çene yapmayın!
Kendimi tutamayacağım diye çok korkuyorum.


İzmir de böyle

Diğer illerde nasıl

Acaba ben mi tahammülsüz biriyim

Bilemedim.

 
Doğrudan beni muhatap alan denk gelmedi de birilerine zırladıkları zamanlara kulak misafirliği olmuşluğum var, bana laga luga yapan denk gelse terslerim diye tahmin ediyorum. İzmirin dışını bilmem de tahammülsüz biri değilsin, bilhassa biz yaşlıyız saygı gösterin tavrı ikrah getirten cinsten. sanki otobüsteki her kişi gezmeye eğlenmeye çıkmış da tek oturmaya ihtiyacı olan yorgun olan onlarmış gibi. Yalnız fazla genellemişsin gibi geldi, ben yanlış algılamış da olabilirim de hepsi de böyle değildir gibi geliyor, ya da en azından öyle ümit ediyorum diyeyim.


  • dafaiss  (24.12.14 00:09:23) 
Ankara.

Ayni.

Ayakta duramiyor ama sabahin korunde bi yerlere gidiyor kim bilir nereye. Hayir gidin de tam sabah ve aksam saatlerini secmeyin.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.12.14 08:26:52) 
ayni. ayakta duramiyor ama akmerkez'e gezmeye gidiyor. geliyor basinda eksi eksi dikiliyor. yer vermezsen cik cik cik yapiyor.

sabahin korunde isin ne teyze/amca diye haykirmak istiyorum. sana sunu soyleyebilirim, otobuse binince arka taraflardaki bos yerlerden birine otur. ondekilere degil.
  • federer  (24.12.14 08:38:25) 
Keşke böyle bi durum söz konusu olsa. Yer varsa affetmiyorlar teker üstü ve ters vaziyette bile saatlerce gidebilme potansiyelleri var. Evet bi de otobüs ağzına kadar dolu tutunmadan gidiyoruz o derece. Hala önden é arkaya ilerleyin diyolar. Ah ah


  • indescribable  (24.12.14 09:01:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.