[]

çocuklar için güzel appler

4 yaşına yeni girmiş bir erkek kardeşim var. Sürekli tablete telefona bağımlı olan çocuklardan değil. Dışarda oynamak istiyo kendi kendine hayal gücüyle oyunlar falan kuruyo ama bazı zamanlarda saatlerce youtubeda kendi başına oyuncak araba videoları falan buluyo onları izliyo ya da oyun oynuyo. Böyle tablette onun eğlenebileceği ve aynı zamanda faydalı olabilecek bildiğiniz eğitici bir app var mı?




 
ben olsam olabildiğince geç vakitte bir "ekran" a bakmasını sağlardım. gerekirse hiç uğraşmasın tabletle bilgisayarla. Bak bizim yaş olmuş otuz, sabahtan pc başına oturuyoruz, akşam eve gidiyoruz yine tv, yatarken telefon . gözlerimizin anası ağladı anlayacağın.


  • safepassage  (23.12.14 13:35:34) 
flux kullanın hocam göze cidden iyi geliyor gibi. bulunduğun konumun saatine göre ekranın parlaklığını ayarlıyor ve göze zararlı ışığı filtreliyor. Bilimsel arkaplanını bilmiyorum ama plasebomudur bilmem cidden gözüm rahatladı kullanamya başladığımdan beri. Özellikle gece karanlıkta kullanırken


  • oddyseus  (23.12.14 13:41:50) 
telefona yükledim kırmızı kırmızı yaptı hiç sevmedim. bir de bizim odada hiç pencere yok sadece floresan lamba ışığında çalışıyoruz o yüzden bi manası yok yani bilgisayara yükleyince de bir değişiklik olmadı ;)


  • safepassage  (23.12.14 14:01:21) 
Aslında ne kadar geç kullansalar o kadar iyi fakat günümüzün şartları böyle maalesef. Ben oğluma Pepi Doctor, Pepi Tree, Pepi Ride, Pepi Bath gibi eğlenceli öğretici oyun/uygulamalar indirmiştim (ios). Toca Boca diye arattığında onun da güzel farklı oyunları var (hair salon vb.). Bir de her ne kadar ingilizce de olsa oğlumun halen dinlediği animasyon şarkı, masal uygulaması var ki ben bile beğenerek izliyorum. O da "Best Kids Songs" "Best Kids Stories" diye arattığında çıkar. Hem android hem de ios ortamlarında var, sembolü pembe bir tilki.


  • gregor sarmisaa  (23.12.14 15:43:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.