[]

ozon tedavisi

selamlar,

babamin seker hastaligi var, insulin kullaniyor. birileri ozon tedavisinden bahsetmis iyi geldigini soylemisler.internetten baktigim kadariyla, bi yandan boyle 10 seans hersey iyi geliyor gibi seyler yazilmis ama hic ise yaramadigini para tuzagi oldugu da yazilmis, nedir ne degildir anlayamadim.

nedir bu ozon tedavisi? zararlari var midir? ise yariyor mu gercekten?

eger ise yariyorsa onerebileceginiz iyi bir merkez, doktor var mi Ankara'da?

cevaplar icin simdiden tesekkurler.

 
yeni bir tedavi her şeye iyi geliyor gibi lanse ediliyorsa kaçın. kolpadır.


  • ceycey e  (23.12.14 13:18:28) 
daha dün bu konuyu konuşmuştuk, bu aralar fazla adından söz ettiriyor. özellikle kadınlar estetik maksatla çok paralar harcıyorlar. azıcık internet araştırması sonunda aslında doktorların kendi arasında fikir ayrılıkları yaşadığı, yeni bir tedavi yöntemi olarak piyasa yapmaya çalışan, bilimsel olarak kanıtlanmış bir işe yararlılığı olmayan bir tedavi yöntemi.

açıkçası ben biraz iyi araştırmanızı öneririm.
  • vatandaş  (23.12.14 13:28:22) 
aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama 2-3 yıl önce bir arkadaşım zayıflamak için ozon tedavisi uygulatmıştı. iğne ile kulağının belli noktalarına uygulanıyordu. doktor yeme alışkanlıklarını değiştirmene gerek bile yok zayıflayacaksın dedi. ama tabii ki fos.


  • nick konusunda kararsizim  (23.12.14 13:36:33) 
belki degisik sekillerde uygulaniyordur ama benim bahsettigim hastadan bir miktar kan alinip dusuk dozlardaki ozonla etkilesime girdirip, kanin tekrar vucuda enjekte edilmesi yontemi.

anladigim kadariyla metabolizmayi hizlandiriyor o yuzden genclestiriyor, zayiflatiyor vs sekilde lanse ediliyor, bunlar da ozon makinesi alan guzellik merkezlerinin isi gibi. benim merak ettigim ciddi ciddi hastaneler ve tip merkezlerinde doktor kontrolunde yapilanlar.
  • Labyrinthe  (23.12.14 13:52:19) 
ehil ellerde yapılırsa, zararının olduğunu sanmıyorum. ozon tedavisi şeker hastalığına değil, yaralarının iyileşmesine yardımcı olur.

hastanızda açık yaralar mı var? olmasa bile şeker hastalığı bir damar hastalığı olduğundan ve dolaşım, dokulara giden kanlanma da bozulduğundan, faydası olabilir. hastanın bir miktar kanı alınıyor, ozon yüklenen kan hastaya geri veriliyor. böylece kanın taşıdığı oksijen miktarı arttırılmış oluyor. doktor değilim, bildiklerim bu kadar.

istanbul' da kızılay merkezlerinin bazılarında yapılıyordu. ankara' yı bilmiyorum.

geçmiş olsun.
  • oinone pe  (23.12.14 14:52:40 ~ 14:53:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.