[]

bitki akvaryumu derken zombi üretmek

daha önce burdan sormuştum, bitki akvaryumu yapmak için çinden tohum aldım, yeşil yeşil bişiyler geldi, bir akrabadan bitki akvaryumu taşı (kırmızı) alıp akvaryuma "çıkarsa çıkar çıkmazsada kaldırır atarım" diyerek ektim ve 3 parmak su koydum.

annem "sen öyle yaptın ama hem kokar hem de kurtlanır o" dedi pek sallamadım. aradan 1 hafta geçtikten sonra kurda benzer garip canlılar suda gezinmeye başladı, çok minik oldukları için fotoğraf çekemiyorum. böyle sanki 2 tane dişi var da sürekli kapatıp açıyor ve suda zıplar gibi bir yerlere gidiyor.

yıllarca akvaryum yaptım, beslediğim balıkların yavrularına benzemiyor. ne olabilir bu? annem belki kurbağadır dedi ama o zaman kafası büyük olurdu diye de ekledi.

bir yandan tırsıyorum, bir yandan da merak edip atamıyorum.

 
hayra yorulacak bir şey gibi durmuyor.


  • kayranin kedisi  (22.12.14 14:33:58) 
sivrisinek larvası olmasın?


  • innerbliss  (22.12.14 14:34:22) 
iğrenç.kurt mudur acaba bilemiyorum eşiminde akvaryumu var ama hiç öyle bişey görmedik.atın en iyisi iğrenç ya


  • heee  (22.12.14 14:36:13) 
deniz maymunu olabilir mi ?


  • sir gawain  (22.12.14 14:37:47) 
kendilerine 1 hafta zaman tanıdım yoksa komple atıp lepistese geri dönüyorum.


  • sotw  (22.12.14 14:58:09) 
www.orjindiscus.com

eğer gördüğün şey bunlara benziyorsa, korkma zararsızdırlar. balıklar bunları çok sever.
  • thracian  (22.12.14 15:17:17) 
fotoğrafsız yorum yapmak zor, cyclops da olabilir.
benim anlamadığım tohum neden çinden? tropicanın 1-2 grow ya da diğer bitkilerini deneyebilirsin sıfırdan kurulum yaparsan tekrar.

  • wrench  (22.12.14 15:50:26) 
@thracian : evet benziyor biraz ama akvaryumda henüz balık yok.

@wrench : 300 tohum 1 dolar gibi bir fiyattı ondan aldım, kargo parası da yok. bakıyım bir trpicanaya bundan zaten midem bulandı.
  • sotw  (22.12.14 16:01:52) 
tohumla birlikte bir şeylerin yumurtası gelmiştir. bence sıkıntı olacak bir durum yok. bilakis enteresan bir canlı beslemiş oluyorsunuz işte :)

Artemia olabilir ama tuzlu suda çatlar onun yumurtaları. Su piresi olabilir? Bozmayın da büyüsün bakalım neye dönüşecek ya da bana verin hehehe
  • inawen  (22.12.14 16:34:03) 
abi allasen bitki akvaryumu kurmaya karar verip çinden tohum getirtip bitki akvaryumu taşına! ekip 3 parmak su koymak nedir. hayır yıllarca akvaryum yaptım demişsin akvaryum yapmaktan kastın lepistes beslemek sanırım. dünya kadar site var ilgiliysen bakın azıcık boşuna eziyet etme kendine.


  • cizgilerebasancocuk  (22.12.14 16:45:38) 
farkında olmadan wabi kusa yapmıştır belki. yine de yüklenmeyelim, araştırmaya devam :)


  • wrench  (22.12.14 16:58:35) 
su piresi olabilir.


  • kaymaktutmayansicaksut  (22.12.14 17:04:16) 
wabi kusa'yı da yeni öğrendim, evdeki borcamları kurtaracak bir formül buldum sonunda.


  • sotw  (22.12.14 17:26:50) 
eğer olur da suyu atacak olursanız o canlıları da öldürerek atarsanız iyi olur gibi geldi bana ekoloji açısından. Şimdi çinden gelen ne olduğu bilinmeyen bir canlı var. Attığınız suyun içinde canlı kalıp büyüyüp bir yeri domine ederlerse ülkedeki ekolojik sistemi paramparça edebilirler. Tarihte pek çok örneği var bu olayın.


  • maxhoper  (22.12.14 17:37:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.