[]

kindle mı tablet mi?

Ben pdften kitap okumak ders çalışmak için tablet veya kindle almayı düşünüyorum hangisini alayım?

Mesela aşağıdaki linkteki pdf'i alete atıp boş zamanlarımda okuyacağım. Kindle'ların fiyatları daha uygun o yüzden kindle öncelikli tercihim ama kindle'larda pdf sıkıntı oluyomuş diye okudum bi de düz yazı değil şekiller var kitapta falan. Sorun olur mu kindle'da bilen eden yardım edebilirse sevinirim. Kindle olur diyorsanız hangi kindle'ı almalıyım?

www.dropbox.com

 
ilk olarak link kurbağa onu söyliyim.

ikinci olarak tek amacınız gerçekten kitap maksatlı kullanmak ise kindle'dan şaşmayın. tablette gözler yoruluyor bir süre sonra.
  • teritori  (22.12.14 14:14:28) 
kindle dx vardı eskiden tam sayfa pdf okumak için bire birdi ama tedavülden kalktı sanırsam. diğer e-readerları bilmiyorum ama pdf için tabletler daha uygun gibi. ben kindle'ımda landscape yapıp bir pdf'i 2 ayrı sayfa halinde görüntüleyip öyle okuyorum.

pdflerin kenarlarındaki boşlukları kesen bi program vardı. öyle yapınca fontlar biraz daha büyüyor, iyi bir gözle tek sayfada okunur hale geliyor. onu da deneyebilrisin
  • bubezleeb  (22.12.14 14:14:56) 
kindle okumak için iyi ama pdf için iyi değil. tablet pdf için iyi ama uzun süreli okumak için iyi değil


  • amroth  (22.12.14 14:16:22) 
Link çalışıyor girdikten sonra download'a basıp yükleyebilirsiniz. Amacım kitap ama bu kitap düz yazılı değil içinde grafikler var sayfa düzeni var vs. O yüzden çekiniyorum Kindle acaba çalıştırabilir mi bunu eğer elinde kindle olup da deneyip sonucu bildiren biri olursa çok mutlu olurum gerçekten


  • yigitkaraca  (22.12.14 14:16:45) 
duz yazi okuyacaksan kindle ama ders calismak icin tablet daha iyi. renkli grafikler, konuyla ilgili app'ler falan iyi olur.


  • hjarteblod  (22.12.14 14:16:55 ~ 14:17:10) 
tam bi kindle manyağıyım ama böle şekilli şukullu şeyler için tablet al. ekran parlaklığını sıfıra indir yine uzun süre okursun.

Kinde dx vardı o iyi idi pdfler için. ama sadece pdf için istiyorum diyosan tablet kesinlikle dx bile alma.
  • camfrog sonmez  (22.12.14 14:19:22) 
işin içine grafikler girdiği zaman tablet.
düz yazı pdf olsa neyse bi şekilde düzenlenip kindle a atılır ama resimler vs girince olmuyor.

  • rayde  (22.12.14 14:20:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.