[]

amerika'da 80bin dolar ne kadar surede biriktirilir?

calisacak olan kisi lise mezunu, meslegi yok. calisma izni problemi yok green karti var. biliyorum cok sacma bir soru, bir suru degisken var
ama bildigim kadariyla amerikalilar hayvan gibi caliskan olmalarina ragmen meslegi olmayanlar asgari ucretin ustune cikmiyor cok. hayat pahali, zar zor geciniyor orada dogme buyume amerikalilar bile.

vasfi olmayan biri ne is yapabilir bu kadar para biriktirmek icin? hangi eyalette daha kolay olur?

herkes garsonluk diyor ama iyi tip alsan da bu kadar para birikir mi yahu? asgari ucretin ustune cikmak icin benim aklima apprenticeship lere girip bir meslek edinmek geliyor marangozluk vs. ama onlar da uzun suruyor, parayi en kisa yoldan biriktirmek onemli.

wat'a gidip bir suru parayla yurda donen gencleri biliyoruz, alaskayi saymazsak ne yapiyor onlar mesela? alaska'daki isler sezonlukmus heralde sene boyu yapilabilen isler var mi? petrol sektoru geliyor aklima ama vasifsiz biri o sektorde zannetmiyorum is bulabilsin.

ne diyorsunuz bu ise?

tesekkurler.

 
10 sene.


  • sage  (21.12.14 22:52:46) 
abd'ye garsonluk yapmaya gelecegine hic gelme kardesim. vasifsizsan eger o parayi biriktiremezsin. bir de ustune borc takip turkiyeye donersin. oyle biriktirilir gibi gozukur ama yine de biriktiremezsin.

abd pahali bir ulke. vasifsiz oldugundan buyuk ihtimalle part-time islerde calisacaksin, sigorta vs gibi guvencelerin olmayacak ve bunlarda ek masraf olarak geri donecek.

wat bir olcu degil. onu kafandan cikart.

senin dedigin gibi marangozluk, sihhi tesisatcilik vs gibi el becerisi gerektiren meslekler edinmelisin ki en azindan katma degerin olsun, para kazanabilesin. zaten bir dolu vasifsiz beyaz var, onlarin arasindan elinde bir meslegin olmadan siyrilma sansin yok.
  • goo.gl  (21.12.14 23:27:53) 
dil varsa polislik okuluna gitmek geldi aklıma. fena para kazanmaz.
alaskaya gidebilir, yazın balık avlarlar kışın yengeç. boktan iş ama 1 senede 80k yapabileceği tek iş sanırım.

  • domates yiyom  (21.12.14 23:42:59) 
orduya yazılsın biriktirir bir kaç senede herhalde


  • argent dawn  (22.12.14 09:28:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.