[]

gonul isi gibi olacak ama bir arabaya asik oldum

www.arabalar.gen.tr

test surusu yapmadim ama icine bindim. tek sikinti otomatik vites olmamasi. manuel cok nadir kullanirim. zaten manuel ile ehliyet aldim ama kime sorarsam sorayim otomatik aalabilecekken manuel alip salaklik etmemem yonunde. hele istnabil trafiginde manuelde sol ayagin kas yapar eve gelince ayagin uyusur diye de iyice soylediler. ama bu lanet araba hala basimi donduruyor. motoru iyi, yakit tuketimi iyi, marka iyi, fiyat iyi, genislik iyi, cok yakisikli araba, dizel hemi de. bir tek manuel olmasi beni korkutuyor.

tamam o kadar dedik asigiz diye ama manuel alip sonra pisman olmaktan mutsuz olmaktan korkuyorum. dedigim gibi manuel ile ehliyet almama ragmen hep otomatik kullandim ve cok nadir manuel kullandim. bana mantikli olan yolu soyler misiniz ?

 
seviyorsan git al.
manuel vites atla deve değil 3 günde alışırsın.

  • domates yiyom  (21.12.14 22:02:13) 
hep otomatik kullandıysanız manuel kullanmanız size inanılmaz angarya gelcek. ve dediklerinde de bence kısman haklılar istanbul trafiğinde ne zaman sıkışsam ulan iyi ki araba otomatik ya diyorum. park ederken bile ayağım sadece fren üstünde. rahatlığı bambaşka.


  • metehan01  (21.12.14 22:06:26) 
istanbuldaysan manuel hayattan soğutur insanı


  • divit  (21.12.14 22:06:43) 
Araba kağıt üzerinde iyi


  • kahve kokusu  (21.12.14 22:11:39) 
Yalnız hakikaten enteresan. Araba bildiğin güzel ve 75 bin liraya Jeep'e binmek süper bence de. Bi test sürüşüne çıkmak lazım. Otomatik büyük kolaylık ama bu arabadan vazgeçme sebebi olmaz bence. Manuele alışırsın.


  • roket adam  (21.12.14 22:50:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.