[]

Hangi kahve makinesi?

Erkek arkadaşıma ev hediyesi olarak kahve makinesi almak istiyorum.
Şu iki model arasında karar veremedim. Bu makinelerden anlayan biri yardımcı olabilir mi? Ya da bu makinelerden birini kullanan var mı?
www.teknosa.com
www.hepsiburada.com

 
bunların hepsi mantık olarak aynı çalışıyor, ikisinden ucuz olanı seçebilirsin


  • freebird5406_2  (21.12.14 21:28:52 ~ 21:31:13) 
Hepsiburada'dakinde aroma tuşu ve su filtresi var demişler. Bunlar önemli mi, palavradan şeyler mi?


  • ponyo  (21.12.14 21:31:19) 
aroma tuşu sanırım suyu biraz daha yavaş süzüp kahvenin daha yoğun olmasını sağlıyor, gerek yok aslında

bu makinaların boyutu biraz büyük fazla yer kaplar, bir seferde iki kupadan fazla kahve yapmayacaksanız bir de şu ufak boyutlu olana bakın isterseniz (4 fincan dediğine bakmayın 2 tam kupa kahveye denk geliyor )

www.teknosa.com
  • freebird5406_2  (21.12.14 21:38:02 ~ 21:39:12) 
Ya freebirdun dediği ya da hepsiburadaki seç beğen al


  • kablelvuku  (21.12.14 22:12:50) 
tchibo'da cafissimo var kapsullerle calisan keurig gibi ama hic denemedim bilmiyorum. (edit: biri minik aroma paketi demis ondan atladim keurig-kapsul diye. sonradan bakinca alakasiz kalmis fark ettim ben de)

bu ikisi arasindaysa bence hepsiburadakini al.

o demleme hizi cok onemli bence. bende bir makina var standart hizda kahve yapiyor. adi kahve resmen aci bulasik suyu gibi bisey ortaya cikariyo. aroma ozelligi ne bilmiyorum ama drip brew yontemine yakinsa ya da ona yakin bi tat ortaya cikariyosa 20 tl fark vermeye deger.

ilk linkdeki daha estetik gorunuyo farkindayim ama bence kesinlikle 2.si.
  • mushtopus  (22.12.14 01:53:08 ~ 01:55:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.