[]

Bu zımbırtıdan nasıl 4 damla çıkacak?

Elimde şöyle bir şey var. Bu nemlendiriciden gecede 4 damla kullanmam gerekiyor ama görünen hiçbir yerinde bir delik yok. Damlanın geleceği yeri bulamadım. Ben de "Nasıl bir şey ki bu" diye içini açtım, içi de böyle.
i.hizliresim.com
Ne varsa ucunda toplanıyor da, damla nedir, 4 damla kaç tane oluyor, bilemedim. Bu ucundaki şeyi değdire değdire mi damla hesabı yapacağım? Daha önce böyle bir şey kullanan var mı?


 
işte ucundan her akan pıt bir damla oluyor. nereye süreceksen oraya 4 pıt pıtlatacaksın :) ne saçma anlattım


  • domates yiyom  (21.12.14 21:09:19) 
damlalık o yea, sok şişeye, üstteki kauçuk kısmı sık, pipetin içine dolsun sıvı, sonra da sıkacaksın yine yukardaki kauçuk yeri, sıktıkça damla çıkacak, öyle tek tek uğraşma yani.


  • in vino veritas  (21.12.14 21:09:31 ~ 21:09:54) 
pastör pipet benzeri bir şey mi o acaba?

encrypted-tbn1.gstatic.com

böyle üst kısmı yumuşak plastikse o çubuğun içine doluyor olabilir sıvı. oradan da damla damla damlatılıyor olabilir.

buradan çok çözemedim gerçi üstteki malzemeyi, çok alakasız da olabilir.
  • devilred  (21.12.14 21:10:33) 
Normal dmlalık gibi göründü. beyaz yere yandan bastırıp şişeye sokacaksınız, serbest bırakınca damlaları içine almış olacak. Sonra damlatacaksınız.


  • whoosie  (21.12.14 21:11:20 ~ 21:11:50) 
damlalık değil mi o? şişenin dışında kalan kısmı parmakla sıktığında damlatacak gibi duruyor.


  • innerbliss  (21.12.14 21:14:56) 
İçinden çıkan şeye damlalık deniyor. Damlalığın üstteki bölümü lastiktir. Damlalık şişenin içindeyken lastik yeri sıkınca içine sıvıyı alır, damlatmak istediğin yere getirip lastiği dört kez sıkacaksın. Her sıkışta bir damla çıkar.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (21.12.14 21:15:03 ~ 21:16:02) 
Tam olarak öyleymiş, pastör pipetmiş ya da damlalıkmış. Ben de benzer niyet ile almıştım elime ama ucu kremin katı kısmına boğulduğu için tıkanır gibi yapmış. Ben de "Ucu tıkalı bunun nasıl, nereden damlayacak" diyordum. Çalkaladım kendine geldi. Yüzüm nemlendi sayenizde. Teşekkürler herkese.


  • aychovsky  (21.12.14 21:15:47 ~ 21:16:35) 
Tepesindeki seyi sikarak icine cekiyorsun, sonra damlatiyorsun 4 tane.


  • delifaruk  (21.12.14 21:15:56) 
markası ne bunun? merak ettim :) medikal bi şeye banziyor


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (21.12.14 22:08:30) 
Yok, tamamen kozmetik. Gece nemlendiricisi, nem dengesi tutturmaya çalışıyoruz da. Germaine de Capuccini markası.


  • aychovsky  (21.12.14 22:48:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.