[]

araba aliyorum bu ay karar veremedim.

24 yasinda yeni mezun calismaya baslayan biriyim. sabah okula yegenlerimi birakip ise giderim. is ev arasi 20km. gunde 40 km yapar ama siklikla eve iki kez gitmem gerektigi icin 80 km oluyor. istanbulun merkezi yerlerine uzak hadimkoyde yasiyorum. haftasonu bir gun gezerim. tuketim icin cimri bir araba bakiyorum. dizel ve otomatik olmasi sart ( jeep in renegade modeli haric duz vitese karsiyim).

genelde haftasonu aileyi gezdirmeye gittigimde arabada surucu haric 3 yetiskin 2 cocuk bir de bir tane bebek oluyor. bunlarin hepsini soyluyorum da kafanizda bir imaj olussun nasil bir araba baktigima dair. kesinlikle station vagon araba istemiyorum. evli degilim gencim daha ben.

butcem 70bin tl civari. cok sevdigim bir araba olursa icini doldurma falan derken 85binlere ciakbilirim.

aile icin olsun yerden yuksek hakimiyet hissi icin olsun SUV araba almayi dusunuyorum. acaba nissan qashqai haric ne onerebilirsiniz ?

renault captur ve peugot 2008 cok hosuma gitti tam bana gore ama onlar sanki SUV den cok yukseltilmis hatchback havasi veriyor. bunun gibi bir de volvo cross country var cok guzel araba ama dedigim gibi yukseltilmis hatchback gibi.

sedan olarak tek arac aklima cok yatti o da skoda octavia. ama onun da ses yalitiminin cok kotu oldugunu ve giderken yoldaki boyayi bile hissettigin dereced kotu bir suspansiyon oldugunu soylediler. yoksa cok mantikli bir araba ve cok begendim.

 
volvo v40 cross country ve yükseltilmiş hatchback, öyle mi? test sürüşü yapmadın muhtemelen. o zaman bütçeyi 100.000'e çekip honda cr-v bakacaksın.

bu arada hala inanamıyorum cross countrye yazdıklarına. diğerleri neyse ama cross country?
  • vesna  (21.12.14 19:46:39) 
Peugeot 2008 aldım bu ay başında almışken en dolu paketi ve ek opsiyonları alırsanız inanılmaz büyük keyif alırsınız.
Bence 2008 alın bende çok araştırdım ve sınıfının en güzel aracı kesinlikle 2008.

yakıt tüketimi şuan dördüncü depoda 5 litre 800 kilometre. 2008 ile ilgili sorularınız olursa mesajdan cevaplarım.
  • member of illuminati  (21.12.14 19:54:18) 
subaru xv 0 km. al hayrini gor ama yakit 100 km'de 7lt ustu olabilir. ama ozellik ve donanim olarak cok iyi


  • 1917  (21.12.14 19:55:09 ~ 20:17:22) 
volvo ve ranault'yu aynı cümle içinde kullandığın için seni kınıyorum :(


  • kayranin kedisi  (21.12.14 20:08:26) 
2 hafta once teyzem octavia dizel otomatik aldi 0 km. Yakit konusunda baya iyi ve kullanimindan da memnunlar oyle bir sikayetlerini duymadim. Ben de yolculuk ettim arabada dediginiz gibi bir sorun yasamadim. Iyi araba bence.


  • signore  (21.12.14 21:05:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.