[]

Lg g2 ekran çatlaması ve bilgisayardan factory reset

Bu gün telefonu cebimden çıkartırken dikkatsizlik eseri ekranı yere değecek şekilde düşürdüm ve ekranda çatlaklar oluştu. Dokunmatik çalışmıyor malum ekran değişimi yapan istanbulda yerler mevcut ama bu işi ivedilikle yapmam lazım şimdi sorulara geçeyim

1- İstanbulda avrupa yakasında ekran değişimi işini çarçabuk yapan "abi parçası henüz elimizde değil" deyip bir hafta on gün sallamayacak yerler neresi olabilir ?

2- Dokunmatik çalışmadığı için telden format atamıyorum, bilgisayar üzerinden format atmanın bir yolu var mıdır ?

 
ben mecidiyeköyde lg türkiye teknik servisinde yaptırmıştım. 500 tl fiyatı, garantisi de devam ediyor. 15-20dk'da yapmışlardı.


  • orange coffee  (21.12.14 18:49:33) 
@orange coffee

telefon spot malesef
  • joehigashi  (21.12.14 18:52:13) 
@joehigashi

Parasını verdin mi istiyosan mıpot olsun. Yaparlar.
  • anonymice  (21.12.14 19:41:54) 
@anonymice yapmıyorlar parasını versen de.


  • nuka cola  (21.12.14 19:58:27) 
o zaman daha iyi, tahtakaleye gidiyorsun dogubanka hatta, 15 dakıkada yeni ekran takıp cuzi bir miktar alıyorlar.


  • anonymice  (21.12.14 19:59:37) 
arkadaşlar nette cüzzi miktarlarda takanlarada şahit oldum ama bunlar acaba orjinal ekran hassasiyetinde olur mu, taktırırsak belli sorunlar çıkar mı ?


  • joehigashi  (21.12.14 20:05:40) 
Donanımhaber'de lg g2 ekran kırılması ile ilgili bir başlık vardı, ben kırdığımda epey tartışmışlardı nerede ne kadar taktırılır diye. Onu bulup okuyun son dönemde belki yazmışlardır bir şeyler..


  • orange coffee  (21.12.14 21:12:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.